ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Söker redovisningskonsult

Företag Economix
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Söker redovisningskonsult

Är du redo för nya spännande utmaningar på ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag?

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt team. Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där det finns utvecklings-och utbildningsmöjligheter samt goda chanser att ibland få arbeta hemifrån.

Arbetsplatsen är belägen på vårt moderna kontor i Nacka Strand. Teamet består i dagsläget av tre stycken engagerade medarbetare, det finns en stark kamratanda i teamet och vi hjälper alltid varandra i det dagliga arbetet.

Om tjänsten som redovisningskonsult:
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för ett antal nya samt befintliga kunder. Tjänsten innebär i stort sett alla sysslor inom digitaliserad redovisning men fokus ligger på kundkontakter, rapportering, årsbokslut och deklarationer. Kundkontakten är alltså extra central i denna tjänst och det är viktigt att du kan upptäcka kunders olika behov och att du kan kommunicera naturligt med ansvariga på olika nivåer. Vi ser gärna att du är auktoriserad redovisningskonsult eller har ambitionen att bli.

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult behöver du:

  • Erfarenhet av att jobba med rådgivning och kundansvar

  • kunna självständigt sköta redovisningsprocessen från ax till limpa, inklusive bokslut och deklarationer för flera olika företag

  • ha en mycket god kommunikativ förmåga

  • vara serviceinriktad och ha erfarenhet av kundkontakt

Meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet från en liknande roll på byrå

  • erfarenhet av affärssystem

  • goda digitala kunskaper

Vem söker vi?
Som person är du målmedveten, självgående och förtroendeingivande. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du är en prestigelös lagspelare som vill bidra till ett positivt arbetsklimat. För att trivas i rollen och utvecklas inom organisationen ser vi att du är en driven och ansvarstagande person med stort yrkesmässigt engagemang. Du tycker om att etablera nya kundkontakter och brinner för att utveckla befintliga. Vi söker dig som trivs i en miljö där du ges stor möjlighet att påverka ditt arbete och du trivs i en marknad i förändring.

Skicka din ansökan till: Isabella.marti@economix.se

 

 

Dela detta jobb

Logo
Söker redovisningskonsult

Economix