ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skatterådgivare inom Corporate Tax till Grant Thornton

Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Skatterådgivare inom Corporate Tax till Grant Thornton

Vill du vara med i vårt sammansvetsade team och utmanas och utvecklas med inspirerande kunder och kollegor i en schysst arbetsmiljö? Corporate Tax på Grant Thornton är under stark tillväxt och söker nu nya kolleger som vill vara med på resan.

Vad du får hos oss

Du ingår i ett skatteteam som huvudsakligen arbetar med företagsbeskattningsfrågor på uppdrag av större svenska och internationella koncerner och PE-fonder. Vi har ett starkt kundfokus och jobbar nära våra kunder. Du är den som har den främsta kundkontakten och du leder uppdragen med stöttning från seniora kolleger och handleder mer juniora kolleger.

Du kommer arbeta nära våra kunder med exempelvis följande frågor:

  • ränteavdrag

  • koncernbidrag

  • underprisöverlåtelser

  • internationella omstruktureringar

  • tolkning av skatteavtal

Vi kommer erbjuda dig en möjlighet att själv forma din karriär i en platt och förändringsbenägen kultur. Vi värdesätter jämställdhet och hållbarhet och är måna om att våra medarbetare trivs och utvecklas tillsammans. Hör hur dina framtida kolleger, Julia och Magnus, tycker att det är att arbeta på Grant Thornton.

Vem söker vi

Vi söker dig som har jurist- eller ekonomexamen. Du skall ha minst fyra till fem års relevant arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå, skattebyrå, advokatbyrå eller liknande.

För att passa in hos oss är det viktigt att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen.

Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med hög kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör.

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

I den globala organisationen, Grant Thornton International Ltd, har du ytterligare 62 000 kollegor i mer än 130 länder.

Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade. Vi är cirka 100 skattejurister totalt, varav 50 i Stockholm, som erbjuder tjänster inom fem nyckelområden: företagsbeskattning, fastigheter, internationell beskattning, fåmansföretag och moms-, tull- och punktskatter.

Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Skatterådgivare inom Corporate Tax till Grant Thornton

Sharp Recruitment & Consultants