ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Site Supply Chain Manager

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Site Supply Chain Manager

Vill du bli en del av ett mycket skickligt team i en stärkande, entusiastisk och utmanande atmosfär? Låter möjligheten att vara en del av ett team som formar framtiden för moderna transportlösningar spännande? Om ja, då är denna tjänst för dig! Ansök idag! 

 Alstom,

världsledande inom smart och hållbar mobilitet

Söker en Site Supply Chain Manager
med placering i Luleå 

Vad kommer du att göra?

Som Site Supply Chain Manager hos oss på Alstom kommer du ansvara för materialförsörjningen i vårt underhållsprojekt i Luleå samt materialförsörjningsavtal i Kiruna. Med betoning på operativ närvaro och arbete i våra processer leder och utvecklar du ett mindre team av medarbetare (materialplanerare och lagermedarbetare). Du ansvarar för materialplanering, inköp och hantering av inflöde av reservdelar med lageraktiviteter samt beredning och kittning till underhållsverksamheten i depån. Du är drivande i avdelningens förbättringsarbete och säkerställer att vi arbetar enligt Alstoms centrala processer. Som Site Supply Chain Manager har du ett brett kontaktnät både externt och internt. Du samarbetar dagligen med kunder och leverantörer såväl som med motsvarande funktion på andra depåer och övriga stödfunktioner som Procurement, Engineering, Quality och EH&S.
Tjänsten är stationerad på vår underhållsdepå i Luleå.
Du rapporterar till Supply Chain Manager Rolling Stock Maintenance och är en del av den lokala ledningsteamet på underhållsdepån.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av att:

  • Leda och fördela arbete samt utveckla dina medarbetare för att tillsammans driva förbättringsinitiativ inom materialhantering och materialflöden.

  • Ansvara för materialtillgänglighet för verksamheten såväl som optimerad lagerhållning genom materialplanering.

  • Skapa och följa upp inköpsordrar.

  • Ansvara för att säkra fysiska materialflöden på dina depåer (godsmottagning, lagring, plockning/kittning, påfyllnad lineside etc).

  • I nätverk med andra Site Supply Chain Managers och övriga funktioner implementera och utveckla våra processer med stöd utifrån vårt process och kvalitetslednigssystem APSYS.

Vem är du?

Som person är du drivande och trivs med att ta del i det operativa arbetet men du har också förmåga att fokusera på helheten och kan identifiera och driva förbättringar. Du kännetecknas av ett starkt engagemang samt viljan att utveckla såväl medarbetare som leverans. Som ledare är du en ambassadör för Alstoms värderingar – Agile – Inclusive – Responsible – vilket bl.a. innebär att du alltid eftersträvar att hitta lösningar, drivs av att åstadkomma saker tillsammans och tar ansvar för vår leverans samt säkerställer efterlevnad av säkerhetsföreskrifter och etiska regler. Du är van att arbeta målstyrt, följer upp på KPI’er och strävar efter att arbeta proaktivt genom att komma med förslag på hur vi kan förbättra våra arbetssätt.

  • Erfarenhet inom Logistik/Supply chain management.

  • Erfarenhet av att arbeta med materialplanering och inköp.

  • Har vana av att arbeta i ERP-system.

  • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter detta intressant?

Sök tjänsten så fort som möjligt! Urval kommer att ske löpande. Vi önskar inget personligt brev utan det räcker att du bifogar ditt CV.

Vad erbjuder vi?

En agil, inkluderande och ansvarsfull kultur är grunden för vårt företag där människor erbjuds möjligheten att växa, lära sig och avancera i sina karriärer. Vi är engagerade i att uppmuntra våra anställda att nå sin fulla potential, samtidigt som vi värderar och respekterar dem som individer.

Vilka är vi?

 Alstom skapar vi smarta innovationer för att möta dagens och morgondagens mobilitetsutmaningar. Vi designar och tillverkar ett komplett utbud av transportsystem, från höghastighetståg till el bussar och förarlösa tåg, samt infrastruktur, signalering och digitala mobilitetslösningar. Att bli en del av oss ​​innebär att gå med i en verkligt global gemenskap med mer än 75 000 människor som är dedikerade till att lösa verkliga mobilitetsutmaningar och uppnå internationella projekt med hållbar lokal påverkan.

Dela detta jobb

logo
Site Supply Chain Manager

ALSTOM Rail Sweden AB