ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Site Supply Chain Manager

Ort
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Site Supply Chain Manager

Vill du bli en del av ett mycket skickligt team i en stärkande, entusiastisk och utmanande atmosfär? Låter möjligheten att vara en del av ett team som formar framtiden för moderna transportlösningar spännande? Om ja, då är denna tjänst för dig! Ansök idag! 

 Alstom,

världsledande inom smart och hållbar mobilitet

Söker en Site Supply Chain Manager med placering i Sävenäs

Vad kommer du att göra?

Som Site Supply Chain Manager hos oss på Alstom kommer du ansvara för materialförsörjningen i våra underhållsprojekt i region Väst (Göteborg, Falköping och Lidköping) samt Gävle. Med operativ närvaro leder och utvecklar du ett engagerat team på ca 10 medarbetare (materialplanerare och lagermedarbetare). Du ansvarar för materialplanering, inköp och hantering av inflöde av reservdelar med lageraktiviteter samt beredning och kittning till underhållsverksamheten i depåerna. Du är drivande i avdelningens förbättringsarbete och säkerställer att vi arbetar enligt Alstoms centrala processer. Som Site Supply Chain Manager har du ett brett kontaktnät både externt och internt. Du samarbetar dagligen med kunder och leverantörer såväl som med motsvarande funktion på andra depåer och övriga stödfunktioner som Procurement, Engineering, Quality och EH&S.
Tjänsten är stationerad på vår nybyggda underhållsdepå i Sävenäs i Göteborg men innefattar resor till övriga depåer, framförallt till Falköping och Lidköping.
Du rapporterar till Supply Chain Manager Rolling Stock Maintenance och är en del av den lokala ledningsgruppen på underhållsdepåerna.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av att:

  • Leda och fördela arbete samt utveckla dina medarbetare för att tillsammans driva och förbättra verksamheten.

  • Ansvara för materialtillgänglighet för verksamheten såväl som optimerad lagerhållning.

  • Ansvara för att säkra fysiska materialflöden på dina depåer (godsmottagning, lagring, plockning/kittning, påfyllnad lineside etc).

  • I nätverk med andra Site Supply Chain Managers och övriga funktioner implementera och utveckla våra processer med stöd utifrån vårt process och kvalitetslednigssystem APSYS.

  • Leda och driva lokala förbättringsinitiativ samt projekt inom materialhantering och materialflöden.

  • Utveckla, bevaka och följa upp KPI:er inom SC-funktionen.

  • Aktivt ta del i den operativa SC-verksamheten.

Vem är du?
Som person är du drivande och resultatorienterad. Du trivs med att ta del i det operativa arbetet men du har också förmåga att fokusera på helheten och kan identifiera och driva förbättringar. Du kännetecknas av ett positivt ledarskap med starkt engagemang samt viljan att utveckla såväl medarbetare som leverans. Som ledare är du en ambassadör för Alstoms värderingar – Agile – Inclusive – Responsible – vilket bl.a. innebär att du alltid eftersträvar att hitta lösningar, drivs av att åstadkomma saker tillsammans och tar ansvar för vår leverans samt säkerställer efterlevnad av säkerhetsföreskrifter och etiska regler. Du är van att arbeta målstyrt, följer upp på KPI’er och strävar efter att arbeta proaktivt genom att komma med förslag på hur vi kan förbättra våra arbetssätt.

Låter detta intressant?

Sök tjänsten så fort som möjligt! Urval kommer att ske löpande. Vi önskar inget personligt brev utan det räcker att du bifogar ditt CV.

Vad erbjuder vi?

En agil, inkluderande och ansvarsfull kultur är grunden för vårt företag där människor erbjuds möjligheten att växa, lära sig och avancera i sina karriärer. Vi är engagerade i att uppmuntra våra anställda att nå sin fulla potential, samtidigt som vi värderar och respekterar dem som individer.

Vilka är vi?

 Alstom skapar vi smarta innovationer för att möta dagens och morgondagens mobilitetsutmaningar. Vi designar och tillverkar ett komplett utbud av transportsystem, från höghastighetståg till el bussar och förarlösa tåg, samt infrastruktur, signalering och digitala mobilitetslösningar. Att bli en del av oss ​​innebär att gå med i en verkligt global gemenskap med mer än 75 000 människor som är dedikerade till att lösa verkliga mobilitetsutmaningar och uppnå internationella projekt med hållbar lokal påverkan.

Dela detta jobb

logo
Site Supply Chain Manager

ALSTOM Rail Sweden AB