ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior redovisningsekonom till Linde

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Linde

På Linde är varje dag en möjlighet – en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som senior redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i redovisningsteamet. Du kommer att säkerställa att man följer företagets policy, riktlinjer, redovisningsprinciper samt interna kontroller samt ansvara för bokslut och rapportering. Vidare kommer du att driva och vara delaktig i projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar och analyser
  • SOX compliance
  • Månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i forecast och budget
  • Aktivt driva förbättringar av rutiner och arbetssätt

Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Du har kunskap inom K3, US GAAP eller IFRS och är bokslutssjälvständig. Vi ser även att du har ett intresse för ett digitalt arbetssätt och vill driva utvecklingen framåt. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har kunskaper inom konsolidering, SAP eller erfarenhet från producerande bolag.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer med god förmåga att bygga relationer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior redovisningsekonom till Linde

Mpya Finance AB