ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Redovisningsekonom till internationellt bolag inom elbranschen

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till internationellt bolag inom elbranschen

 Har du tidigare arbetat på ett internationellt retailbolag med stora transaktionsflöden? Har du dessutom bred erfarenhet inom redovisning? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Senior Redovisningsekonom till vår internationella kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

I rollen kommer du att granska och följa upp lagertransaktioner från inköp till leverans, samtidigt som du upprättar likviditetsprognoser och genomför kontinuerliga bankavstämningar. 

Placering: Stockholmsområdet

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

 • Avstämning och uppföljning av lagertransaktioner 
 • Likviditetsprognoser 
 • Utredning av differenser 
 • Bank- och kontoavstämningar
 • Momsavstämning
 • In-och utrikestransaktioner 
 • Periodiseringar
 • Delaktighet i årsredovisning och bokslutsarbete 
 • Rapportering till SCB
 • Effektivisering av processer och rutiner 
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

Önskade kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen och som har en gedigen arbetslivserfarenhet inom redovisning. Därtill har du tidigare erfarenhet av att arbeta på ett internationellt retailbolag med stort transaktionsflöde. Du har skickliga Excelkunskaper och ett genuint systemintresse, gärna inom större affärssystem. Kunskaper om leasingavtal och dess redovisning är också meriterande för denna tjänst. Utöver det kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. 

För att passa i den här rollen är du som person strukturerad, analytisk och trygg i din kompetens. Du är snabbtänkt och initiativrik med en innovativ förmåga som driver ditt team framåt. Utöver det är du kommunikativt skicklig och resultat- och kvalitetsinriktad.  

Sök rollen idag!

Kan denna roll passa dig? Skicka gärna in ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPRE2337. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se, 070-340 78 03).

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

Dela detta jobb

Senior Redovisningsekonom till internationellt bolag inom elbranschen

Vindex AB