ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Redovisningsansvarig mot fastighet till Accountor i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Senior Redovisningsansvarig mot fastighet till Accountor i Lund

Välkommen till ett starkt och erfaret team som tillsammans utvecklar ett av Accountors viktigaste affärsområden. Med ett varmt, öppet klimat hjälps man åt att bli bättre och utvecklas tillsammans! Accountor söker dig som har god erfarenhet av redovisning från fastighetsbranschen och som kan ta ett teamledaransvar och vara kundansvarig mot en av Accountors största kunder.  

Du rapporterar till Malin Nordfjäll, Team Manager, och kommer ingå i ett härligt team om 7 seniora konsulter. På Accountor i Lund jobbar ca 30 medarbetare. De sitter i fina lokaler i ”the Spark” på Medicon Village.

Här är rollen för dig som söker en ansvarsfull och varierande roll i ett bolag som erbjuder work-life-balance, fina förmåner och möjligheten att jobba hemifrån.  

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Kundansvar för en av Accountors största kunder inom fastighetsområdet

  • Rådgivning mot kund inom redovisningsområdet

  • Kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Fastighetsredovisning 

  • Delaktig i arbetet med delårsrapporter och årsredovisning enligt K3 samt RFR

  • Utveckla processer och rutiner

Vem söker vi?
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års års erfarenhet av redovisning. Du har erfarenhet av fastighetsbranschen och tycker att det är roligt att teamleda en grupp. Du är intresserad av system och tycker att det är roligt att förbättra och effektivisera. Som person är du kommunikativ, positiv, ödmjuk och serviceinriktad. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du är prestigelös och trivs med att samarbeta med olika funktioner.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Accountor med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 eller mejl amelie.rijpma@mpya.se eller Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mejl johanna.andersson@mpya.se.

 

 

Dela detta jobb

Senior Redovisningsansvarig mot fastighet till Accountor i Lund

Mpya Finance AB