ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior rådgivare ekonomi Gnesta

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2024-04-20

Ansök nu

Senior rådgivare ekonomi Gnesta

Vill du göra skillnad för Sveriges företagare i alla branscher, jobba med moderna digitala verktyg inom ekonomi och få möjlighet till en tydlig utvecklingsresa? På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom ekonomi & redovisning. 

Hos oss i Gnesta blir du en del av ett team med 6 kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra. 

Din framtida roll & utveckling
I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar och kundansvar för större kunder.
  • Bokslut och deklaration för kvalificerade uppdrag.
  • Att aktivt ta initiativ till merförsäljning av Ludvigs ekonomitjänster till befintliga           kunder och vara en ambassadör för hela Ludvigs tjänsteutbud.
  • Handledare för nya kollegor och bidra till rekrytering till teamet. 
  • Tillsammans med Affärschef ansvara för att effektivisera arbetsfördelningen.

Var med och utveckla våra arbetssätt och digitala verktyg för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre tjänster, samtidigt som du får möjlighet till personlig utveckling. Vi har ett brett utbud av utbildningar inom ekonomi, rådgivning & affärsmannaskap, kunskapsnätverk och möjlighet till att bli Auktoriserad Redovisningskonsult.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har erfarenhet som redovisningskonsult med flera år i branschen och ett stort yrkesmässigt engagemang för ekonomi, digitalisering, rådgivning och kund. Du trivs med ett helhetsansvar för dina kunder och att arbeta med ledarskap i uppdrag samt mentorskap för kollegor. Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. 

Om du blir ditt bästa jobb-jag i team där din samarbetsförmåga, affärsmässighet och vilja att bidra till utveckling är avgörande, kan rollen passa dig. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Michaela Steensen Nilsson på telefonnummer 0158-525 74.

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering bygger vi stolthet och skapar den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Senior rådgivare ekonomi Gnesta

LUDVIG & CO