ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Manager Finance and Controlling Sales

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Senior Manager Finance and Controlling Sales

Välkommen till en arbetsplats där man tycker om att gå till jobbet, skrattar tillsammans och hjälps åt. Du är efterlängtad! Då nuvarande innehavare av rollen som Senior Manager Finance and Controlling Sales går vidare inom organisationen söker vi hennes efterträdare.

Detta är en bred roll som innefattar både operativa och strategiska delar, många internationella kontaktytor och personalansvar för en person. Har du arbetat minst 5 år i en operativ business controlling roll och har ett stort affärsintresse kan detta vara ditt nästa steg.

Din personlighet är en framgångsfaktor i den här tjänsten. Vi söker en affärsinriktad, ansvarstagande, ödmjuk och driven person som sätter laget före jaget. Du kommer att bli anställd på Freudenberg Home and Cleaning Solutions och vara placerad på det familjära kontoret i Västra hamnen.

Arbetsuppgifter
I rollen supporterar du och din Business Controller Business Unit Nordic Consumer med ekonomisk sakkunskap och proaktiv analys. Du arbetar nära och rapporterar till VD och har streckad linje till Regional Director Finance and Controlling som sitter i Tyskland. Du ingår i den nordiska ledningsgruppen.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för och vara delaktig i rapportering
  • Planering, prognos och ad-hoc analyser
  • Avvikelseanalys av finansiella nyckeltal samt rekommendation av åtgärder
  • Analys av produkt- och kundlönsamheten
  • Bollplank till organisationen

Är det dig vi söker?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa dig en helhetsbild. Du är analytisk samtidigt som du är strukturerad och skapar ordning och reda. Som person är du nyfiken och trivs med att lära dig nytt. Att få jobba brett är något du eftersträvar och gör att du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt.

Du är ekonom och har arbetat minst 5 år med liknande arbetsuppgifter, engelska och svenska behärskar du i tal och skrift. Vidare har du en pedagogisk ådra och har lätt för att skapa goda relationer i organisationen och samtidigt ställa krav. Har du erfarenhet från FMCG är det ett plus men inte ett krav. Dina Excel-kunskaper är goda, och har du arbetat i SAP eller annat större ERP-system ser vi det som ett plus.

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Freudenberg med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se alt. Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior Manager Finance and Controlling Sales

Mpya Finance AB