ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Konsultchef inom Finance och Law - Gör Karriär med Jurek!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Senior Konsultchef inom Finance och Law - Gör Karriär med Jurek!

Är du redo för en spännande utmaning i ett företag där entreprenörsandan genomsyrar atmosfären? Vill du vara en nyckelspelare i två av våra framstående affärsområden? Då är rollen som Senior Konsultchef på Jurek precis vad du letar efter!

Din roll: Som Senior Konsultchef driver du Jureks konsultverksamhet inom både Finance och Law, i nära samarbete med dina närmsta kollegor. Du ansvarar för att identifiera kundbehov, matcha rätt kandidater och ha personalansvar för de konsulter du anställer. Med ett relationsorienterat tillvägagångssätt samarbetar du nära med konsulterna, som varierar från juniora till erfarna bolagsjurister och ekonomer.

Dina ansvarsområden:

  • Hantera flera konsultprocesser parallellt med högt tempo och bibehållen kvalitet
  • Bygga och utveckla nätverket av konsulter inom Finance och Law
  • Delta aktivt i kundmöten tillsammans med säljare och stötta varandra i att ta hand om kunder och konsulter på bästa möjliga sätt
  • Öka kännedomen om Jureks tjänster genom olika marknadsföringsaktiviteter och nätverksevenemang

Din profil: Vi söker dig med utbildning inom ekonomi/juridik och minst 3 års erfarenhet inom något av dessa områden. Branscherfarenhet är starkt meriterande, men det viktigaste är din personlighet. Vi uppskattar lagspelare med högt driv, målfokus och en vilja att utvecklas.

Erbjudande:

  • Utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor
  • Nära samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och Business Support
  • Trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm

Gör ditt nästa karriärsteg med oss!

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. 

Sedan starten 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Nu fortsätter vi vår framgångsrika utveckling och söker en Senior Konsultchef till vårt Stockholmskontor inom affärsområdena Finance och Law. Nyfiken? 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Vi kommer hantera urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Senior Konsultchef inom Finance och Law - Gör Karriär med Jurek!

Jurek