ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Senior Koncernredovisningsekonom till ett interimsuppdrag för vår kunds räkning. Uppdraget startar så snart som möjligt. 

Placering: Stockholm 

Beskrivning av rollen som Senior Koncernredovisningsekonom till välkänt handelsbolag: 

Det primära ansvaret i det här uppdraget är att genomföra bolagets Q3-rapport. Bolaget kan däremot erbjuda en mer långsiktig roll framöver, givet ett gott samarbete. Vi ser gärna att du har en gedigen arbetslivserfarenhet i rollen som Koncernredovisningsekonom, gärna från börsnoterade bolag. Utöver det värdesätter vi dina goda kunskaper inom IFRS och din genuina känsla för struktur. 

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna in ditt CV i Word-format via annonsen och ange referensnummer JGKCR2198. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Linge Gimling (jozephine-pilgrim.gimling@vindex.se, 070-985 39 63) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Koncernredovisningsekonom 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

Senior Koncernredovisningsekonom till välkänt handelsbolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb