ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Second line support inom AML till finansbolag centralt i stan

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Second line support inom AML till finansbolag centralt i stan

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en AML & KYC-analytiker till vår kund inom bank och finans i Stockholm. Som en AML & KYC-analytiker kommer du att spela en nyckelroll i vår kunds arbete mot penningtvätt och bedrägeri. Du kommer att arbeta med att granska och analysera kundkännedomsinformation för både nya och befintliga kunder. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera riskbaserad kundanalys, tillämpning av reglerna om fördjupad, förenklad, grundläggande och fortlöpande kundkännedom (KYC), granskning och bedömning av KYC-uppdateringar från befintliga kunder, och vid behov inhämtning av kompletterande underlag från kund för att uppnå fullständig kundkännedom. Dina arbetsuppgifter kommer att vara viktiga för att säkerställa att vår kund uppfyller de höga kraven för att undvika penningtvätt, bedrägerier och finansiering av terrorverksamhet.

Vem är du? 

För att passa i rollen som AML & KYC-analytiker hos vår kund, behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans eller juridik. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet inom AML och/eller KYC, samt en stark arbetsetik och förmåga att hantera konfidentiell information. Du bör ha en fallenhet för kommunikation, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Som person behöver du vara noggrann och metodisk, med ett analytiskt tänkande och en stark etisk kompass. Vi tror också att du har ett genuint intresse för finans.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader, med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Du kommer att arbeta i kundens fina lokaler på Östermalm. Vår kund är en nischbank inom kreditförmedling och bolån. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

Logo
Second line support inom AML till finansbolag centralt i stan

Jurek