ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Regulatory Affairs Manager till Vitamin Well

Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Regulatory Affairs Manager till Vitamin Well

På Vitamin Well Group säljer vi nyttigare och godare drycker, snacks och proteinprodukter under de välkända varumärkena Vitamin Well, NOCCO, Barebells, Nobe aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi är ett svenskt bolag i grunden, men expanderar snabbt globalt. Idag har vi produkter på över 40 marknader, med kontor i tio länder runt om Europa, USA och Asien. I år omsätter vi ungefär 4 miljarder kronor.

Vår resa går fort, men har bara börjat. Vi blir allt fler drivna, ansvarstagande och actionorienterade medarbetare som trivs i en miljö som förändras snabbt. Som ett led i vår fantastiska internationella resa och med det, ett ökat behov av fokus på livsmedelsregulatoriska frågor, söker vi nu ytterligare en vass kollega till Regulatory Affairs som vill arbeta nära produktutvecklings- och kvalitetsteamen.

Vad ingår i rollen?

Som specialist inom Regulatory Affairs ansvarar du för att säkerställa att våra produkter, recept och märkning följer EUs, amerikanska och lokala lagar och regler. Du är "go-to personen" i den globala organisationen när det kommer till framtagandet av närings- och marknadsföringspåståenden samt den som supporterar och godkänner de artwork som skapas för alla bolag inom koncernen.

Du kommer även att arbeta nära kvalitetsteamet för att stötta leverantörsutvärderingar, avvikelseutredningar, riskvärderingar och förbättringsarbete samt bygger upp de bästa möjliga kontaktytorna med rådgivare på våra lokala marknader för att säkerställa att vi följer lokala lagar och regler.

Utöver ditt interna nätverk kommer du även ha ett tätt samarbete med leverantörer av både produkter och råvaror samt fungera som supportfunktion till vår säljkår och andra funktioner som behöver din expertis

Din bakgrund

För att trivas hos oss är det viktigt att du kan driva arbetsuppgifter framåt. Du är en person som gärna tar dig an nya utmaningar och sätter processer och projekt i rullning. Du skulle även beskrivas som en person som trivs att vara i miljöer i ständig förändring där du behöver omvandla utmaningar till möjligheter.

  • Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola eller universitet och minst 5 års erfarenhet inom livsmedelsregulatoriskt arbete

  • Du är strukturerad och noggrann, gillar att grotta ner dig i detaljer utan att det påverkar din snabbhet och effektivitet

  • Du har en god kommunikationsförmåga, lätt för att knyta kontakter och skapa goda samarbeten, internt såväl som externt

  • Du ska ha erfarenhet av att arbeta i internationella, tvärfunktionella projekt

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående företaget, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta Ivona Grbavac på +46 73-390 62 74 och ivona.grbavac@sharprecruitment.se eller Zerin Baran på +46 72-032 87 86 och zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Regulatory Affairs Manager till Vitamin Well

Sharp Recruitment & Consultants