ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult till Redovisningshuset i Södertälje AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Redovisningskonsult till Redovisningshuset i Södertälje AB

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill jobba på en mycket trevlig byrå där man värnar om sina medarbetare och kunder? Då finns här en spännande möjlighet att bli en del av en modern och digitaliserad byrå när Redovisningshuset i Södertälje söker en ny medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Redovisningshuset i Södertälje kommer du att ha kundansvar och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara

  • Ansvar för kundupplevelsen

  • Kundkontakt

  • Bokslut

  • Årsredovisningar

  • Deklarationer

  • Rådgivning

  • Konsultationer

  • Inkomstplanering

  • Resultatplanering

Vem är du?

Hos oss bör du vara prestigelös, serviceinriktad och du bör trivas i en familjär miljö där det är högt i tak och där alla hjälps åt. Du bör också vara självgående och ansvarstagande samt ha en god pedagogisk förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet samt att du – precis som vi – vill investera långsiktigt i tjänsten.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och omväxlande roll på en prestigelös arbetsplats där det ligger ett stort fokus på att både medarbetare och kunder ska trivas. För oss är det viktigt att ta tillvara på våra medarbetares kompetens och erfarenhet samt att alla får vidareutvecklas individuellt. Du kommer att vara en del i en grupp på tjugo medarbetare och du kommer att bilda team ihop med en registreringsansvarig.

Vår byrå är marknadsledande i Södertälje och kontoret är beläget nära pendeltågsstationen Södertälje Hamn. Hos oss får du en trygg anställning och självklart ingår förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och inte minst utbildning.

I den här processen samarbetar Redovisningshuset i Södertälje med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

RedovisningsHuset startade 1984. De har idag 20 medarbetare med både Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter.
De är det självklara valet när kunder söker en redovisningsbyrå för att få hjälp med allt som rör deras ekonomi. Förutom alla vanliga tjänster hos en redovisningsbyrå tillhandahåller de också rådgivning i en utsträckning som är unik i branschen. De arbetar mycket med sambandet mellan den privata ekonomin och ekonomin i företaget eftersom resultatet av att driva småföretag förr eller senare ska utmynna i kundens privata plånbok.

Besök gärna hemsidan för mer information och kundomdömen:
www.redovisningshuset.se

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till Redovisningshuset i Södertälje AB

Jurek