ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult till QCC Management AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningskonsult till QCC Management AB

Är du en driven och social person som har några års erfarenhet inom redovisning? Då finns här en spännande möjlighet att bli en del av en modern och framgångsrik byrå när QCC Management utökar teamet med ytterligare en redovisningskonsult.

Arbetsuppgifter

Teamet hos QCC Management växer och de söker nu ytterligare en redovisningskonsult som vill vara med och vidareutveckla bolaget. Som redovisningskonsult hos QCC Management kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara

  • Löpande bokföring

  •  Skatte- och momsdeklarationer

  • Avstämningar

  • Rapportering

Det är starkt meriterande om du även behärskar något av följande:

  • Analyser

  • Konsultationer

  • Lön

  • Bokslut

  • Årsredovisningar

  • Inkomstdeklarationer

Vem är du?

Som person är du driven, snabbtänkt och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du är social, tar egna initiativ och trivs i en roll där du både arbetar självständigt och i team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba på byrå och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att jobba i Visma och i Fortnox.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och omväxlande roll i ett stabilt och framgångsrikt bolag. Du kommer ha eget kundansvar och för den som vill finns goda möjligheter till utveckling och byrån uppmuntrar sina medarbetare till auktorisation. Det är stor variation på bolagets kunder och du kommer få chansen att lära dig mycket inom många olika områden och branscher. Kontoret är beläget i fina lokaler på Gamla Brogatan.
I den här processen samarbetar QCC Management AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

QCC Management AB är en erfaren och personlig redovisningsbyrå med omfattande erfarenhet och kompetens inom ekonomirelaterade samt juridiska tjänster. De är det lilla företaget med det stora kunnandet!

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till QCC Management AB

Jurek