ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningskonsult till örby redovisning

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Redovisningskonsult till örby redovisning

Är du en Redovisningskonsult som är redo för nya utmaningar? Vi söker nu en självgående ekonom för en tillsvidareanställning till Söderorts härligaste gäng!

Om företaget

Örby Redovisning är en redovisningsbyrå som sätter väldigt stort fokus på kvaliteten de levererar. Unikt för dem är att de anpassar sig helt efter deras kunder och erbjuder helt skräddarsydd service till varje unik kund med högsta möjliga kvalitet. Tjänsten är en rekrytering på heltid där du blir direkt anställd hos Örby Redovisning. Här välkomnas du till ett trevligt gäng på en familjär byrå i Älvsjö.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningskonsult kommer du hjälpa dina egna kunder med löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt viss löneadministration. Du kommer även att ha en rådgivande roll gentemot dina kunder rörande allmäna ekonomiska frågor.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpnade bokföring
• Avstämningar
• Månadsbokslut samt rapporter
• Upprätta årsredovisning
• Lönehantering

Rollen är väldigt omväxlande då du på sikt kommer att sitta 1-2 dagar i veckan ute hos dina kunder.

Din profil

För att passa i rollen som Redovisningskonsult på Örby Redovisning behöver du vara helt självgående i ovan arbetsuppgifter. Då fokus på kvalitet och service är en viktig del av arbetet ser vi gärna att du brinner för god service, att tillgodose varje kunds individuella behov är något som faller sig naturligt för dig.

Som person är du lugn, strukturerad och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga, är serviceminded och mån om att hjälpa dina kunder. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig, både vad gäller dina kunders behov och arbetssätt, men även att du tycker om det miljöombyte det innebär att sitta ute hos dina kunder.

Framgångsfaktorer

• Du har flera års erfarenhet från självständigt ekonomiarbete
• Stresstålig, noggrann och driven
• Flytande svenska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Älvsjö, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-03-26

Detta är en rekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Dela detta jobb

logo
Redovisningskonsult till örby redovisning

Resultat AB