ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult till byrå i centrala Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Redovisningskonsult till byrå i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi en redovisningskonsult för ett uppdrag en familjär redovisningsbyrå. Du kommer självständigt ansvara för den löpande redovisningen, kundfakturering, avstämningsarbete samt momsredovisning. Du kommer även få ta stort ansvar vid årsbokslut samt årsredovisningar för verksamhetens kunder och på sikt axla dessa uppgifter självständigt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Löpande redovisning

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Fakturering

  • Momsredovisning

  • Avstämningsarbete

  • Bistå vid årsbokslut samt årsredovisning

  • Stötta övriga redovisningskonsulter

Vem är du?

Vi söker dig som är van vid att hantera löpande redovisning och som vill utvecklas inom bokslutsprocessen. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat som redovisningskonsult men vi ser det inte som ett krav. Som person är du social, serviceminded och nyfiken på att lära dig mer inom redovisning. Du bidrar med ett glatt humör och positiv energi till teamet. Vidare är du orädd och inte rädd för att ställa frågor och tar egna initiativ.   

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader och som där efter övergår till en anställning om alla parter är nöjda. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm i nära anslutning till Centralen. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg  på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till byrå i centrala Stockholm

Jurek