ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult till Baker Tilly

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningskonsult till Baker Tilly

Har du några års erfarenhet av redovisningsarbete på en redovisningsbyrå och söker du din nästa utmaning? Då kan detta vara något för dig. Baker Tilly söker nu en redovisningskonsult till deras moderna och trevliga kontor i Malmö!

Arbetsbeskrivning

I rollen som erfaren redovisningskonsult hos oss jobbar du med kvalificerade arbetsuppgifter, det vill säga mestadels bokslut, årsredovisningar, deklarationer och konsultationer. I de fall du arbetar med löpande bokföring är det mer i form av en övergripande kontrollfunktion. Alla redovisningskonsulter hos oss arbetar utefter en individuell utvecklings- och utbildningsplan och vi värdesätter engagemang, effektivitet och sammanhållning.

Vem är du?

Vi söker dig som är redovisningskonsult och har ett antal års erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå. För att lyckas i rollen behöver du vara van vid ett digitalt arbetssätt och ha erfarenhet av att ha arbetat med ett kvalitetssäkringssystem, såsom REKO, och det är en fördel om du behärskar programmen Fortnox och Hogia. Det är även meriterande om du har erfarenhet av lönehantering i Visma.

Våra kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör verksamheten spännande och utvecklande. Därför är det också viktigt att du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.

Som person tror vi att du är en utåtriktad person som drivs av att ge en god service med ett personligt engagemang. Vi värdesätter hög kvalitet och strävar efter ett gott samarbete i våra team. Vi tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans och det hoppas vi att du också tycker!

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande och trivsam miljö där du får möjlighet att ta ett stort ansvar och ingå i ett team med stark laganda. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på utbildningar och att skapa förutsättningar för långsiktiga karriärmöjligheter. Vi är en prestigelös organisation med ett stort informationsutbyte mellan medarbetare och olika funktioner.

Vårt signum är den goda servicekänslan och personliga engagemang vi har till våra kunder. Vår lokala närvaro, i kombination med resurserna i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige och det världsomspännande Baker Tilly International, ger våra kunder och medarbetare det bästa av två världar. Servicen och personligt engagemang i vår lokalt ägda byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation gör oss unika. Hos oss är möjligheterna oändliga och ambitionerna stora.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker Tilly med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till Baker Tilly

Jurek