ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult med nyfikenhet på kryptovaluta till unikt uppdrag!

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Redovisningskonsult med nyfikenhet på kryptovaluta till unikt uppdrag!

Vår uppdragsgivare söker nu en senior redovisningskonsult som ska ta huvudansvaret i att driva denna redovisningsbyrå från start. Denna byrå kommer att fokusera på företag och privatpersoner som hanterar kryptotillgångar i sina verksamheter. Du kommer vara med och utveckla, implementera system och sätta rutiner. Detta är ett unikt tillfälle att vara med från start på ett företag som arbetar proaktivt och satsar starkt framåt på den nya ekonomin.

Vad erbjuder vi dig?

Vår uppdragsgivare är ett etablerat bolag och de behöver nu en senior redovisningskonsult till deras nystartade redovisningsbyrå inom kryptovaluta.  Du får erfarenhet och kompetens samtidigt som du får en unik möjlighet att vara med från början och bygga upp en verksamhet. Detta är en ny roll, vilket innebär att du kan forma och påverka både rollens och byråns utveckling. Tjänsten är placerad i moderna och fina lokaler i centrala Stockholm tillsammans med ett team som är verksamma inom andra delar av koncernen. Genom att kliva in i rollen på denna nystartade byrå ges du möjlighet att uppfylla den efterfrågan som finns på marknaden idag.

Om rollen

Du förväntas att ta ett stort eget ansvar och äga dina arbetsuppgifter. Givetvis får du stöttning i ditt arbete men du ska trivas i en affärsmässig roll med mycket ägandeskap. Framöver kommer du även vara delaktig i att bygga ett team i byrån och rekrytera nya medarbetare.

I rollen som senior redovisningskonsult kommer du bland annat att arbeta med:

  • Implementering av system.

  • Upprätta rutiner och arbetssätt för byrån.

  • Redovisningsarbete.

  • Kontinuerlig kundkontakt och kundrådgivning.

  • Övrigt arbete relaterat till att starta upp en ny verksamhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet av redovisning och vi ser positivt på konsulterfarenhet. Vidare är ett personligt intresse för kryptovalutor och blockkedjor meriterande men inget krav. Du bör kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

För att lyckas och trivas hos oss bör du tilltalas av en entreprenöriell och affärsmässig miljö. Du ska ha ett starkt självledarskap och vara lösningsorienterad och nyfiken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som vill bidra med din energi och kompetens för att driva denna resa framåt!

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Sharp Recruitment i denna rekryteringsprocess. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

 

 

Dela detta jobb

Redovisningskonsult med nyfikenhet på kryptovaluta till unikt uppdrag!

Sharp Recruitment & Consultants