ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult - 6530 Redovisning i Sigtuna AB, Sigtuna

Ansök nu

Redovisningskonsult - 6530 Redovisning i Sigtuna AB, Sigtuna

6530 Redovisning i Sigtuna AB är en redovisningsbyrå centralt belägen i vackra Sigtuna. Genom personlig service och ett stort engagemang erbjuder företaget små och medelstora bolag ekonomiska tjänster såsom löpande bokföring, deklarationer, löner, bokslut samt rådgivning till helhetslösningar inom ekonomi. Allt i ett nära och förtroendefullt samarbete med sina kunder!

REDOVISNINGSKONSULT - 6530 REDOVISNING I SIGUTUNA AB, SIGTUNA

I takt med att 6530 Redovisning i Sigtuna AB växer söker vi nu ytterligare en Redovisningskonsult för att stärka upp teamet. Du erbjuds ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete på en arbetsplats med trevliga kollegor och fin gemenskap i centrala Sigtuna.

Som Redovisningskonsult hos 6530 arbetar du med en mängd olika företag och självständigt med eget kundansvar. Ditt ansvar är brett inom redovisning med arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, avstämningar, hantering av kund- och leverantörsreskontra, löner, skattedeklarationer, fakturering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Vi söker dig som antingen har bred erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning och kan arbeta självständigt, eller dig som är i början av din karriär och som har arbetat något år inom redovisning. Du har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt självklart god datorvana.

Som person är du ansvarsfull och noggrann med god förmåga att prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Du har ett analytiskt tänk och arbetssätt samt är en problemlösare. Vidare har du en god känsla för kundservice och ett professionellt bemötande, du är kommunikativ och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

6530 Redovisning i Sigtuna AB erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag samt i övrigt goda anställningsvillkor. Du har stor möjlighet till utveckling i företaget och vi söker dig som kan arbeta 80-100%.

Meriterande kompetens:

- Redovisningskonsult - 2 års erfarenhet eller mer
- Bokföringsvana
- Bokslut
- Deklarationer
- Löneadministration
- Visma/Fortnox

Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningskonsult - 6530 Redovisning i Sigtuna AB, Sigtuna

RekryteringsKonsulten Sverige AB