ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Redovisningskonsult

Vill du vara med och göra skillnad?  Ditt viktigaste uppdrag blir att stötta våra kunder med ekonomisk uppföljning. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och kunden i fokus, i en prestigelös och varm miljö. 

Om tjänsten 
I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med ekonomisk uppföljning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Löpande bokföring, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning 
  • Uppdragsansvar och kundansvar
  • Mentor till juniora kollegor

Ludvig & Co är mitt utvecklingsresa med framtidens redovisningstjänster i fokus, där du, liksom övriga medarbetare, kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor. 

Vad erbjuder vi dig
Hos oss får du möjlighet att växa inom ditt kompetensområde genom vårt utbildningprogram inom ekonomi. Du har möjlighet till ett flexibelt arbetsliv och hemmarbete. Vi är ett bolag att växa i, oavsett om du vill utvecklas inom ditt specialistområde, system & digitala verktyg, som rådgivare, eller inom ledarskap. Ta del av vårt breda förmånspaket, lokala aktiviteter där vi har kul tillsammans och jobba i team med kollegor som har djup och bred kompetens inom ekonomi. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Maria Dietmann berättar:

På kontoret i Örebro blir du en del av vårt fantastiska gäng som består av ca 30 konsulter och jurister. Som team värdesätter vi nära samarbete och tillsammans så arbetar vi på ett engagerad sätt. Som chef drivs jag av att få medarbetare att växa och att skapa engagemang, med våra gemensamma mål i sikte.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större aktiebolag eller lantbruksföretag.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Erfarenhet som redovisningskonsult 
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Maria Dietmann, maria.dietmann@ludvig.se eller tel: 019-168374

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult

LUDVIG & CO