ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett uppdrag på ett spännande företag i centrala Göteborg. Detta är en konsultanställnig om 6 månader där ambitionen är att du blir anställd av kunden efter denna period. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag tillsammans med dina fem kollegor i ekonomiteamet.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt göra analyser och uppföljning mot budget. Bolaget är internationellt och verkar inom en spännande och föränderlig bransch vilket gör att du får variationsrika arbetsdagar!

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du öppen, prestigelös, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och är en duktig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga.

Då företaget är internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala och skriva engelska obehindrat. Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och känner dig trygg i Officepaketet.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag  - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till trevligt bolag i centrala Göteborg!

Jurek