ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Stjärnägg

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Stjärnägg

Stjärnägg, som är en del av KG:s Ägg, rekryterar via oss på Mpya deras nya redovisningsekonom. Är du grym på redovisning, har det lilla ägg-stra och är redo för nästa spännande utmaning? Då kan detta vara tjänsten som du väntat på!

Inom koncernen KG:s Ägg finns gedigen erfarenhet sedan generationer och en genuin kärlek till världens bästa livsmedel. Stjärnägg är säljbolaget av ägg och äggprodukter som saluför deras produkter under varumärket Stjärnägg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen är bred och inkluderar allt från ax till limpa inom redovisningsområdet. Ekonomiavdelningen har en central funktion inom organisationen och hanterar redovisning och rapportering för KG:s Ägg, Stjärnägg och intressebolaget Skåneägg, ägarfamiljens holdingbolag samt två fastighetsbolag.

Som redovisningsekonom rapporterar du till bolagets ekonomichef Ulf som du även har ett nära samarbete med.

  • Löpande redovisning och periodiseringar

  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra

  • Upprättande och rapportering av månads och årsbokslut

  • Årsredovisning

  • Moms- och skattedeklarationer

  • Löneadministration

  • Kontakt med externa parter som bank, revisorer, myndigheter etc.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet inom kvalificerad redovisning. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg?
För att vara framgångsrik i rollen upprättar du bokslut självständigt och det är meriterande om du även tidigare har upprättat årsredovisningar och har erfarenhet av K3-regelverket. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i olika system och du drivs av att effektivisera och utveckla processer och rutiner.

Som person beskrivs du som ansvarsfull, noggrann och analytisk med god förmåga att driva arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du samarbetar väl med andra och har en positiv attityd.


Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 mars 2023. I den här rekryteringen samarbetar Stjärnägg med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0709-71 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Stjärnägg

Mpya Finance AB