ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till myndighets kund i Göteborg

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Redovisningsekonom till myndighets kund i Göteborg

Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Just nu söker vi en senior redovisningsekonom till vår kund i Skövde eller Göteborg

Uppdragsbeskrivning
På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal avdelningar/ansvar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret. Du kommer även vara delaktig i moms- och skatteredovisning samt ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter. Rollen innebär ett nära samarbete med redovisningschef och är en viktig spelare i arbetet med exempelvis årsredovisning, deklaration och rapportering av bokslut till vår ägare.

Obligatoriskt krav
Ha minst 5 års erfarenhet från redovisningsarbete, och erfarenhet av att utföra arbetsuppgifter som en senior redovisningsekonom normalt utför, inklusive upprättande av bokslut enligt K3-regelverket, och enskilt kunna ta och driva olika frågor och utredningsärrenden.

Omfattning:
Uppdraget är heltid, vi tillhandahåller dator och programvaror som krävs för tjänsten. Placeringsort är i första hand Skövde, men Göteborg är också ett alternativ men i så fall med resor till Skövde 1-3 dagar i veckan. Uppdraget skall utföras för kundens lokaler.

Uppdragsperiod: 29-maj-2023 - 29-nov-2023 med möjlighet till förlängning
Heltid
Placering: Skövde/Göteborg

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan genom snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11.

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till myndighets kund i Göteborg

Devotum