ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Medius i Linköping

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Medius i Linköping

Vi på Mpya Finance är tacksamma för att återigen fått förfrågan från Medius om att hjälpa dem rekrytera ytterligare en duktig redovisningsekonom.

Är du trygg i din redovisning och motiveras av att arbeta på ett internationellt bolag med höga ambitioner? Då är detta rollen som du väntat på. Välkommen till en framåtblickande arbetsplats som erbjuder dig utveckling och arbetsglädje!

Medius, som är ett av Sveriges mest spännande och snabbast växande globala Cloudbolag, är ett bolag med stark framåtanda och företagskultur. Rollen är placerad på deras fina huvudkontor som ligger beläget i moderna lokaler på Platensgatan, mitt i hjärtat av Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett redovisningsteam på totalt sju personer varav fyra personer också är placerade på kontoret i Linköping. Ekonomiteamet har en central roll i koncernen och fungerar som en serviceenhet mot organisationen.

  • Löpande redovisning
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Månadsrapportering
  • Momsavstämning
  • Årsredovisning och deklaration
  • Likviditetsprognoser
  • Analys

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och som har några års arbetslivserfarenhet från redovisning och rapportering. Du är van att arbeta i större flöden med tighta deadlines och är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Då Medius följer IFRS på koncernnivå så är erfarenhet av IFRS meriterande, men inte ett krav.

Vidare har du en generell IT-vana och nyfikenhet över IT-system då Medius löpande utvecklar och förbättrar sitt IT-stöd. Medius har Microsoft Dynamics D365 som affärssystem och koncernrapporteringssystemet Cognos, därav är erfarenhet av dessa meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo och är van vid att arbeta mot deadlines samt trivs i en föränderlig miljö. Du samarbetar väl med andra, är mån om teamet och du har en lösningsorienterad approach.

Ort: Linköping

Vad erbjuder Medius dig?
Att arbeta på Medius är mer än bara ett jobb – det är din chans att bli en av branschens superstjärnor och samtidigt lära känna fantastiska människor. Dina kommande kollegor är passionerade och engagerade, så att du kan lära dig från några av de vassaste i branschen.

På Medius har man höga målsättningar och drivs av kontinuerlig utveckling. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor. Just kollegor är viktiga för dem, både när de arbetar, fikar, har afterwork eller vid pingisbordet. När det genomförs undersökningar hos deras medarbetare är det just kollegorna och kulturen det man uppskattar mest! Vill du vara en del av det? 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Såklart! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
I den här rekryteringen samarbetar Medius med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Medius i Linköping

Mpya Finance AB