ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du redovisningsekonom med erfarenhet av SAP? Värdesätter du trivsel och nära samarbete med kollegor samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen med lokaler strax utanför centrala Uppsala. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos vår kund inom läkemedelsbranschen tillhör du ett litet team bestående av tre kollegor. Utöver arbete med den löpande redovisningen spelar du en viktig roll i samarbetet med det internationella bolag som stora delar av företagets ekonomihantering är outsourcat till. I denna roll förväntas du initiera, driva och ta en aktiv del i att förbättra processer mellan företaget och outsourcingbolaget. Dina arbetsuppgifter kommer även bland annat att innefatta:

• Löpande redovisning
• Bokslut
• Ansvara för SAP Kapitalförvaltning och vara SAP-koordinator
• Uppdatera attesträtter
• Registrera investeringar
• Hantera, stödja och samordna processer för kretsloppslager
• Ad hoc-analyser, utvärderingar och utredningar
• Leda och ta del av andra ekonomiska uppgifter och projekt vid behov

Om dig

För att lyckas i rollen har du med fördel en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande samt minst 3-4 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i internationella bolag och har du erfarenhet av SOX ser vi det som meriterande. Vidare har goda datakunskaper och erfarenhet av SAP. Då arbetet till största del sker på engelska ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska. 

Vi söker dig som är en trygg, drivande och kommunikativ person med god förmåga att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du räds inte för att ta för dig och ställa frågor i kombination med att du gärna tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du bekväm med flera kontaktytor och trivs bra att ge hjälp och support till kollegor i organisationen. 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande organisation som gör skillnad för människors liv. Uppdragets omfattning avser heltid med möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan. Uppdraget påbörjas omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Jurek