ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Göteborg!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Göteborg!

Nu söker vi dig med tidigare bakgrund inom ekonomi med fokus på redovisning i en utvecklande och fartfylld roll som Redovisningsekonom till ett stabilt bolag inom energibranschen i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående med en långsiktig förväntan.

Vår kund som är verksamma inom energibranschen har idag närmare 60 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor. Verksamheten är den enda svenska tillverkaren av förisolerade fjärrvärmerör och produktionsenheten i Hisings Kärra, Göteborg, tillverkar årligen mer än 45 000 rör och rördelar till fjärrvärmerörssystem.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i nära relation med dina medarbetare på ekonomiavdelningen och huvudfokus kommer att ligga i ansvar för den löpande redovisningen, månads, kvartals och årsbokslut samt utredning och analys av avvikelser.

- Ansvara för löpande redovisning
- Månads, kvartals- och årsbokslut
- Utredning av avvikelser
- Moms och arbetsgivardeklarationer
- Bank och kontoavstämningar

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis tidigare arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som redovisningsekonom. Du har med fördel tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roll och känner dig bekväm i olika ekonomisystem. Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt och som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ samt trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Kvalifikationer:

- Akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi/redovisning
- Goda kunskaper i svenska & engelska, både i tal och skrift
- Minst tre (3) års relevant arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete
- Kunskaper i Excel, SAP och/eller andra större ERP-system.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som redovisningsekonom hos vår kund i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående med en långsiktig ambition.

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till internationellt bolag i Göteborg!

Jurek