ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Ecochange i Norrköping

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Ecochange i Norrköping

Vi på Mpya Finance har fått det fina uppdraget att rekrytera en redovisningsekonom till det framgångsrika bolaget Ecochange i Norrköping.

Ecochange är en marknadsledande leverantör av förmånscyklar med kunder inom såväl privat som statlig verksamhet. Till följd av deras goda tillväxt ska de utveckla sin ekonomifunktion och söker nu en kandidat som är grym inom redovisningsområdet.

”För oss är det jätteviktigt att ha roligt på jobbet, det är en stor del av vår kultur. Här får du vara med och forma rollen från start och du har stor möjlighet att utvecklas så väl personligt som professionellt. Välkommen till oss!” så säger Jenny, CFO på snabbväxande Ecochange i Norrköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som redovisningsekonom på Ecochange är bred med stor variation i ditt dagliga arbete. Här får du löpande arbeta med att ta fram, effektivisera och utveckla ekonomiprocesser i en miljö där det händer mycket och snurrar snabbt. Rollen är placerad i fina lokaler på Malmgatan, du har ett nära samarbete med CFO samt med övriga delar av verksamheten.

  • Löpande redovisning

  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra

  • Kontoavstämning

  • Månads- och årsbokslut

  • Moms och skattedeklarationer

  • Rapportering

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg? För att vara framgångsrik i rollen upprättar du bokslut självständigt och är riktig en fena på system. Du drivs av att effektivisera rutiner och processer och ser tjusningen i att vara med och forma vissa av dem från start på Ecochange. Har du arbetat i en börsnoterad koncern tidigare ser vi det som meriterande. 

Som person beskrivs du som prestigelös, noggrann och analytisk med god förmåga att driva arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du trivs i en föränderlig miljö där din nyfikenhet och framåtanda kommer väl till pass. Du är en positiv och flexibel lagspelare som gärna kommer med nya förslag och idéer.

Har vi fångat ditt intresse och vill du höra mer?
Såklart! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 2 april 2023. I den här rekryteringen samarbetar Ecochange med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Ecochange i Norrköping

Mpya Finance AB