ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen

Brinner du för redovisning och vill jobba i en utvecklande och stimulerande miljö? Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningsekonom till vår kund. Rekryteringsprocessen hanteras av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I den här rollen erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och förmån att växa tillsammans med bolaget. Vill du arbeta på distans går det dessutom alldeles utmärkt! 

Placering: Stockholm/flexibelt 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen: 

  • Löpande bokföring för såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsägare
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Månadsavstämningar
  • Momsdeklaration
  • Kontinuerlig kontakt med banker
  • Förekommande ad hoc- uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare arbetat i rollen som Redovisningeskonom. Har du dessutom erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsbranschen är det ett starkt plus. Utöver det har du goda kunskaper i Excel och ett intresse för system. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift! 

Som person är du ambitiös med ett genuint driv. Du är noggrann, strukturerad och ser alltid till att uppnå överenskomna mål och deadlines. Dessutom har du en vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2325. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Anställa Redovisningsekonom 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen

Vindex AB