ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till BEWI Circular i Solna

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till BEWI Circular i Solna

BEWI Circular Sweden är ett bolag som ingår i divisionen Circular i koncernen BEWI Group. BEWI Group är en ledande internationell leverantör av förpacknings-, komponenter- och isoleringslösningar­. BEWI Circular finns i tio länder och förväntar sig stark tillväxt under kommande år. BEWI Circular är länken mellan återvinning och produktion av både råmaterial och kvalitetsprodukter – bra för dig, oss och planeten. Vi återvinner och tillverkar nya produkter av det du inte använder.

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor i Solna. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet från reskontra till upprättande av årsredovisning. BEWI Circular Sweden består av sju personer i dagsläget. Rollen innebär redovisningsansvar för det svenska bolaget som omsätter ca 100 milj. Då bolaget är i tillväxt tror vi att du är en nyfiken person som tycker om en föränderlig miljö. Tillsammans ansvarar ni för Redovisningsfunktionens fortsatta resa.

Tjänsten är bred och varierande och du kommer att arbeta proaktivt för att optimera och identifiera förbättringar av våra nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha många kontaktytor både internt på huvudkontoret och med kollegor i andra länder för divisionen Circular.

Rollen rapporterar till Finance Director för divisionen Circular på huvudkontoret i Solna.

Arbetsuppgifter:

 • Leverantörsreskontra
 • Kundreskontra
 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Lagerredovisning
 • Moms- och skattedeklaration
 • IC avstämningar mot koncernbolagen
 • Upprätta månads- och årsbokslut samt analys av dessa
 • Koncernintern finansiell rapportering
 • Lönerelaterad administration
 • Upprättande av årsredovisningen
 • Förbereda material inför revison
 • Kontinuerligt vara en aktiv part i att förbättra, utveckla och effektivisera rutiner och processer.
 • Diverse övriga uppgifter kopplat till redovisningsfunktionen

Ort: Solna
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller liknande med tidigare erfarenhet från kvalificerat bokslutsarbete. Du ska under ett antal år ha arbetat självständigt med månadsbokslut och ha varit delaktig i årsbokslut inkl. upprättande av årsredovisningar. Som person är du positiv, drivande och tycker om att få sätta processer och rutiner på ditt dagliga arbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar BEWI Circular med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till BEWI Circular i Solna

Mpya Finance AB