På Linde är varje dag en möjlighet – en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom med inriktning anläggning kommer du att säkerställa att anläggningsregistret uppfyller företagets policy, riktlinjer och gällande redovisningsprinciper och vara kontaktperson för frågor inom ditt område.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • aktivering, avskrivningar och utrangeringar av anläggningstillgångar

  • utföra kontoavstämningar och analyser

  • säkerställa att CAPEX projekt stängs och aktiveras i tid

  • månads- och årsbokslut

  • SOX compliance

  • effektivisera processen för CAPEX

Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med erfarenhet från anläggningsredovisning. Vi ser att du har erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden och att du har ett intresse för system och vill driva utvecklingen framåt. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har kunskaper inom SAP eller erfarenhet från producerande bolag.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Du är en teamplayer och trivs i en roll med många kontaktytor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se  

Varmt välkommen med din ansökan!