ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REDOVISNINGSCHEF SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Ort
Utgår

2024-05-05

Ansök nu

REDOVISNINGSCHEF SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Klappar ditt hjärta extra för redovisning samtidigt som du vill arbeta med ledarskap? Vill du verka i en internationell koncern med spännande framtidsvisioner och utvecklingsfokus? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Nu finns chansen att axla rollen som Redovisningschef på Brenderup Group som är Skandinaviens största leverantör av trailers. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill ha ett helhetsansvar inom redovisning i kombination med personalansvar för ett engagerat team som har inriktning mot kund- och leverantörsreskontra. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningschef får du driva utvecklingen av Brenderups redovisningsprocesser i det geografiska området för Skandinavien. Det innefattar ett helhetsansvar för redovisningen och dess rapportering avseende fem bolag i koncernen med varierad storlek. I dina arbetsuppgifter ingår månads-, kvartals- och årsbokslut, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer. Vidare hanterar du årsredovisningar för de svenska bolagen samt utför interna kontroller. Till din hjälp har du ett sammansvetsat team som består av en redovisningsassistent och två medarbetare inriktade mot kund- och leverantörsreskontra som rapporterar till den här rollen. På plats i Jönköping finns även två controllers som ingår i finansteamet. Ditt ledarskap präglas av en tydlig närvaro, lyhördhet och gedigen redovisningskompetens. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Group Accounting Manager och med streckad linje till Site Manager för Jönköping.

På Brenderup välkomnas du in i ett marknadsledande företag som nu står inför en tillväxtresa där stort fokus är på utvecklingsarbete. Du blir en nyckelspelare i verksamheten som består av engagerade, erfarna och positiva kollegor som ständigt är ”on the move”. Du erbjuds en arbetsplats där du får göra skillnad på riktigt och varje dag använda dina kunskaper och erfarenheter. Att bidra med egna idéer och tankar för att utveckla ekonomifunktionens arbete och specifika redovisningsprocesser värderas högt. Med rätt mentalitet och drivkraft finns goda möjligheter att växa i tjänsten och internt inom bolaget.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbetet och som är trygg i svensk redovisningsstandard. Du har antingen erfarenhet av personalansvar eller viljan att ta steget till en roll med inslag av ledarskap. Om du har tidigare kunskap med dig från redovisningsarbete i en internationell finansmiljö ser vi det som starkt meriterande. Vidare besitter du goda kunskaper i svenska och engelska. För att lyckas i rollen krävs mycket god vana i Microsoft Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet AX Dynamics, annars lär vi dig!

Som person är du positiv, nyfiken och engagerad. Du är en klassisk lagspelare som tycker om att samarbeta med andra för nå gemensamma målsättningar. Att både kunna ge och ta feedback ser du som vägen till framgång. Du trivs med att helhetsansvar över redovisningsprocessen, där du motiverar och driver ditt team framåt. Till dina starka egenskaper hör även att du är nytänkande, lösningsorienterad och gärna bidrar till utvecklings- och förbättringsarbete.

Bra att veta:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

  • Kontorstider med flexmöjligheter

  • Placering är Stigamo, Jönköping

  • Ansvarig rekryteringskonsult är Linnea Broman, 072 078 83 17.

Om verksamheten

Brenderup Groups välkända varumärken som Brenderup, Fogelsta, Tysse, Ellebi, OneWay, Transparts, USE4FREE och 24Rental ger kunderna pålitliga och lättanvända släpvagnar samt ett brett utbud av tillbehör. Produktsortimentet omfattar fritids-, proffs-, båt- och skotervagnar, tillbehör och reservdelar. Produkterna används för privata, professionella och semiprofessionella applikationer. Brenderup Group är också marknadsledande inom traileruthyrning i Skandinavien med Europas största trailerflotta

Brenderup Group har 470 anställda och omsätter 1,2 miljard kronor. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och driver produktionsanläggningar i Wieleń, Polen, Tyssebotnen, Norge, och en monteringsfabrik i Stigamo, söder om Jönköping. Försäljningskontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien. 

Mer information om oss finns på www.brenderupgroup.com

 

 

Dela detta jobb

logo
REDOVISNINGSCHEF SKANDINAVIEN TILL BRENDERUP

Workspace Recruit