ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Spartjänster i Linköping AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Spartjänster i Linköping AB

Vi på Mpya Finance har fått det fina uppdraget att rekrytera en redovisningsansvarig till framgångsrika Spar Tjänster i Linköping.

Spar Tjänster ägs av Vadstena Sparbank, Åtvidaberg Sparbank och Kinda-Ydre Sparbank och samordnar bankernas interna administration, ekonomi samt frågor som rör kontroll och efterlevnad av regelverk för bankerna. Rollen är placerad på deras fina kontor, mitt i centrala Linköping.

”Här hos oss på Spar Tjänster arbetar vi tillsammans med att skapa trivsel och är verkligen måna om varandra, det ska vara kul att gå till jobbet! Till följd av god tillväxt behöver vi förstärka vår redovisningsfunktion med ytterligare en härlig kollega. Välkommen till oss om du trivs i det familjära bolaget där alla tar ansvar för den spännande resan framåt!” så säger Annelie som är VD på Spar Tjänster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna roll kommer du ansvara för redovisningen i ett par av Sparbankerna, och du kommer ingå i ett mindre team om sju personer. Tillsammans med dina kollegor kommer du ständigt arbeta med att utveckla ekonomifunktionen.

Rollen är bred med stor variation i ditt dagliga arbete och du kommer ha ett nära samarbete med ekonomichefer och övriga delar av verksamheten.

  • Löpande redovisning

  • Månads- och årsbokslut

  • Årsredovisning

  • Finansiell rapportering samt myndighetsrapportering

  • Säkerställa efterföljande av regelverk

  • Momsredovisning

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som gärna har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg? Alternativt i en finansiell verksamhet? Oavsett vad så upprättar du bokslut självständigt och är du en klippa när det gäller att hålla dig uppdaterad och tolka olika regelverk. Då en stor del av deras regelverk kommer från EU är goda kunskaper i engelska önskvärt.

Som person beskrivs du som prestigelös, noggrann och analytisk med god förmåga att driva arbetet framåt. Du har en god kommunikativ förmåga och förmedlar kunskap/ information vidare till andra på ett lättillgängligt sätt. Vidare är du en positiv och flexibel lagspelare som har lätt för att skapa och bevara relationer och ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa möjliga resultat.

Har vi fångat ditt intresse och vill du höra mer?
Såklart! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 18 juni 2023. I den här rekryteringen samarbetar Spar Tjänster med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Spartjänster i Linköping AB

Mpya Finance AB