ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Investment AB Latour

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Investment AB Latour

Är du en noggrann, positiv och engagerad redovisningsekonom/redovisningsansvarig med några års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i att arbeta i en bred roll i ett mindre team? Är du analytisk och gillar att arbeta med siffror?

  • Då skulle du passa som Redovisningsansvarig på Latour!

Investment AB Latour är ett börsnoterat investmentbolag med ett litet team på huvudkontoret men som hanterar en stor industrikoncern samt en börsnoterad portfölj. Som redovisningsansvarig på Latour arbetar du i en bred och varierande roll med redovisningsansvar för 3 bolag. Du rapporterar direkt till Group Finance Director och ingår i en grupp om 4 personer. Man sitter på Huvudkontoret i Högsbo, Göteborg. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och månadsrapportering

  • Skattedeklarationer och betalningar

  • Budgetering och uppföljning

  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut, årsredovisning och deklaration

  • Ansvara för och strukturera alla nödvändiga bolagshandlingar.

  • Rapportera löpande till SCB

Rollen ger dig även möjlighet att jobba en del i vårt koncernredovisningssystem Aaro, att vara delaktig i försäkringsfrågor samt att vara delaktig i projekt för koncernens delårsrapporter och årsredovisning. Detta i en koncern som är huvudägare i väldigt många fina och intressanta bolag. Läs mer på www.latour.se.

Din profil:

Vi tror att du har erfarenhet från en liknande position och bred kunskap inom redovisningsområdet. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning.

Tjänsten passar dig som vill jobba med redovisning i en verksamhetsnära roll, är noggrann, ansvarsfull, prestigelös, strukturerad och vill växa i din roll tillsammans med bolaget. Som redovisningsansvarig hos Latour kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du är positiv, hjälpsam och har lätt för att samarbeta. Du har ett systematiskt och analytiskt arbetssätt samt är resultatorienterad. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och ta ett stort ansvar. Du drivs av att förbättra och effektivisera processer.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 eller Elin Antonsson  0709- 31 87 69. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Investment AB Latour

Mpya Finance AB