ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Ashe Invest Ab – Nordisk agentur för välkända varumärken inom retail

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Ashe Invest Ab – Nordisk agentur för välkända varumärken inom retail

Vill du arbeta med välkända starka nordiska varumärken, i ett företag där fysisk hälsa uppmuntras? Ashe Invest Ab stärker nu upp sin ekonomiavdelning och letar efter en ny kollega till rollen som redovisningsansvarig! Låter det som något för dig? Sök redan idag.

Om rollen

För att trivas i rollen behöver du vara en ödmjuk hands-on lagspelare med nära till skratt. Du känner dig trygg i att självständig ansvara för dina bolag ”från ax till limpa”, att arbeta proaktivt och lösningsorienterat.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande bokföring, deklarationer, avstämningar, månads/kvartal – och årsbokslut

  • Valutaomvärderingar och momsredovisning i nordisk valuta

  • Fakturaregistrering, kontering och betalningar

  • Påminnelsehantering, kreditupplysningar

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning eller liknande. Du har några års erfarenhet av arbete inom redovisning. Meriterande är om du har arbetat med koncernrapportering och lagervärdering. Erfarenhet av affärssystemet Business Central eller byte av affärssystem värderas mycket högt.

Du är flexibel och drivs av viljan att förstå sammanhanget och utveckla processer/rutiner. Prestigelöshet är också viktiga egenskaper som vi värdesätter högt. Som redovisningsansvarig rapporterar du till CFO.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är på heltid med möjlighet att arbeta hemifrån. Vi sitter i Göteborgs Tennis- och padelklubbs lokaler (GLTK) i Örgryte, med 5ans spårvagn strax utanför. Gratis parkering. Fasta padeltider och PT-pass en gång i veckan för den som vill vara med.

Vi har roligt ihop och är måna om vår familjära känsla, du välkomnas till ett prestigelöst team där vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vill du veta mer?

Intervjuer och tillsättningar sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Zantelid 0732-03 67 77 eller Elin Antonsson 0709-31 87 69. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Ashe Invest Ab – Nordisk agentur för välkända varumärken inom retail

Mpya Finance AB