ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Andra AP-fonden

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Andra AP-fonden

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Andra AP-fonden söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Här kan du med ett stort driv och en vilja att utvecklas, ta rollen dit du vill! Tjänsten är ett vikariat på minst 1 år och kontoret ligger i fina lokaler i centrala Göteborg.

Tänk att få möjlighet att arbeta hos en kapitalförvaltare i världsklass med starkt fokus på hållbarhet! På Andra AP-fonden utgör värderingarna långsiktigt värdeskapande, ansvar, respekt och ständiga förbättringar en värdegrund som alla delar och lever efter. Här kommer du få möjligheten att lära, utvecklas och utmanas av oerhört engagerade, kunniga och kreativa människor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig på Andra AP-fonden ansvarar du bland annat för redovisningen av fondens tillgångar, verksamhetsstyrning samt omkostnadsuppföljning. Du kommer stötta ekonomifunktionen med löpande redovisning, leverantörsbetalningar, månadsbokslut och omkostnadsuppföljning. Tjänsten innefattar även att stödja funktionen med redovisningen av fondens onoterade innehav, främst investeringar i riskkapitalfonder och fastigheter. Du kommer att vara med och driva förbättrings- och effektiviseringsprojekt gällande rapportering och redovisning inom ekonomifunktionen.

Funktionen består i dagsläget av tre personer och vikariatet täcker upp för en av dessa personer. Ekonomifunktionen ingår i avdelningen Ekonomi och Affärskontroll, som totalt består av sex personer. Du kommer att arbeta nära ekonomichef samt redovisningsansvarig för onoterade investeringar och stötta dem i det dagliga arbetet. På ekonomifunktionen arbetar vi på en hög digitaliserad nivå sedan lång tid tillbaka.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, samt har arbetat några år med kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du vill arbeta på en ekonomifunktion i en kapitalförvaltande organisation och har förmågan att arbeta självständigt med löpande bokföring, bokslut och analyser. Det finns förståelse för affären och du inser vikten av att arbeta med ekonomiprocesserna för att stötta affärsverksamheten. Du trivs med att jobba nära verksamheten i en bred roll där arbetsuppgifterna är varierande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv. Vidare är du analytisk, noggrann och lösningsorienterad. Vi värdesätter att du är en prestigelös lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt samt har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner.

Inom Andra AP-fonden råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor både internt och externt. Erfarenhet av Visma Business och OneStop Reporting och tidigare arbete med redovisning inom finans/kapitalförvaltning är meriterande men inget krav.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Andra AP-fonden med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0732-036777. 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Andra AP-fonden

Mpya Finance AB