ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till LIPUS!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Projektledare till LIPUS!

Är driven, prestigelös och förmågan att hantera flera parallella projekt? Har du tidigare erfarenhet av projektledning? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker dig som vill jobba som projektledare hos LIPUS. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Läkarnas institut för professionell utveckling i sjukvården LIPUS AB är ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund. De arbetar dels med kvalitetsgranskning av läkarnas allmän- respektive specialiseringstjänstgöring, samt med att certifiera kurser för läkare. Kvalitetsgranskningarna utförs av 450 konsulter, alla specialistläkare, som arbetar på uppdrag av LIPUS. Deras beställare är regioner, kliniker, vårdcentraler samt kursproducenter.

LIPUS söker nu en projektledare till ett vikariat fram till 31 december som vill vara med på deras spännande resa framåt. De har i dag sex anställda och är baserade i Stockholm på Villagatan 5, i närheten av Östra Station.

I denna roll som projektledare för kvalitetsgranskning av läkarnas specialiseringstjänstgöring har du i första hand en administrativ, koordinerande och samordnande roll. Du kommer vara en viktig länk mellan LIPUS, deras kunder och samarbetspartners. Eftersom de är en mindre organisation kommer du att ansvara för att driva projekten från början till slut.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work fram till 31 december.

 

Du erbjuds

 • Trevliga kollegor som arbetar i fina lokaler

 • Ett flexibelt arbete, med möjlighet att arbeta några dagar i veckan hemifrån

 • Samla på dig bred arbetserfarenhet eftersom du driver projekten från början till slut

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektledare utgör du det administrativa stödet i samband med kvalitetsgranskning av ST-utbildningen på vårdcentraler runt om i landet. Arbetet innebär bland annat:

 • Ta emot beställning av granskningar

 • Göra kostnadsberäkningar

 • Teckna avtal

 • Samordna granskningen med specialitetsföreningarna som ansvarar för genomförandet

 • Dokumentera, sammanställa och följa upp projekten

Vi söker dig som

Är du strukturerad, lyhörd och diplomatisk samt har förmågan att hantera flera parallella projekt och många externa kontakter? Då kan LIPUS vara rätt plats för dig. Vi ser att du tycker om att arbeta i ett mindre bolag och är intresserad av att förstå hur verksamheten fungerar. Dessutom tror vi att du har du lätt för att knyta kontakter, är lösningsorienterad och har ett organiserat arbetssätt.

Utöver detta behöver du:

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning eller projektkoordinering

 • God systemvana och goda kunskaper i Officepaketet

 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, för att kommunicera korrekt och professionellt externt och internt

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst och till LIPUS som företag.

De personliga kompetenser vi ser som särskilt viktiga är:

 • Strukturerad

 • Lösningsorienterad

 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid fram till 31/12

 • Placering: Centralt i Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Lipus verksamhetsidé är att främja läkares livslånga lärande och bidra till en snabb kunskapsspridning inom vården. Lipus AB är ledande i Sverige inom extern granskning av AT och ST samt certifiering av kurser för läkare. Lipus är ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund och ägs av läkarprofessionen. Verksamheten är självfinansierad. Bolaget grundades 2013. Lipus verksamhet syftar till att främja livslångt lärande, bidra till en snabb kunskapsspridning och en jämn och hög utbildningskvalitet inom hälso- och sjukvården. Detta bidrar till att trygga en framtida kompetensförsörjning och en god vårdkvalitet med en hög patientsäkerhet.

Ansök här

Dela detta jobb

Projektledare till LIPUS!

Academic Work