ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektcontroller till Roslagsvatten

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Projektcontroller till Roslagsvatten

Projektcontroller till Roslagsvatten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa – en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0.
Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid.
Vårt mål är att vara topp 5 av alla VA- och avfallsbolag i Sverige.
Genom att arbeta proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet hjälps vi tillsammans åt för att nå våra mål.

Vi söker dig som är controller och vill komma till ett arbete där du främst fokuserar på att stötta våra projektledare med budget, kostnadsuppföljning och prognostisering i våra byggprojekt ut mot våra ägarkommuner. Om du söker en möjlighet att bidra till hållbar samhällsnytta så är det här rätt roll för dig!
Som projektcontroller hos oss har du en viktig roll i projekten och agerar bollplank till projektledare, chefer och andra beslutsfattare i upprättande av ekonomiska kalkyler, rapporter, analyser och arbete med uppföljning.
En stor del av din arbetstid kommer gå åt till att stötta projektledningen med ekonomiuppföljning i våra stora projekt, framförallt ÖVAR-projektet som innefattar byggnation av ett helt nytt reningsverk med en budget på 1 300 Mkr. En stor del av uppföljningen görs i vårt projekt- och portföljverktyg Antura och därför ser vi gärna att du har erfarenhet av uppföljning av stora projekt i ett projekt- och portföljverktyg. Läs mer om våra pågående projekt på vår hemsida:
https://roslagsvatten.se/margretelunds-reningsverk

Arbetsuppgifter i korthet:
• Kalkyler
• Analyser
• Prognoser
• Budget
• Uppföljning

Det händer väldigt mycket på Roslagsvatten just nu vilket innebär att du får en möjlighet att vara med och påverka, på riktigt. Nya projekt dras igång och nya processer kommer behöva sättas. Som del i ekonomienheten får du vara med och bestämma hur vi i framtiden ska jobba för att dra vår del av lasset.

Personprofil
Vi söker dig som är analytisk, strukturerad, prestigelös och som har förmågan att se detaljer utan att tappa helheten. Som controller arbetar du både enskilt och i team, vilket ställer krav på att du är självgående samtidigt som du är lyhörd och samarbetsinriktad. Eftersom du har många kontaktytor internt är du bra på att kommunicera och kan förklara ekonomiska begrepp och samspel på ett pedagogiskt sätt.

Krav:
• Högskoleutbildning inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet av controllerarbete
• Gedigen erfarenhet av affärssystem och rapportering
• God presentations- och kommunikationsförmåga
• Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande är kunskaper i Agresso samt projektplanerings- och uppföljningsverktyg, då speciellt Antura. Samt erfarenhet av entreprenadprojekt.

Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunalt bolag med cirka 200 medarbetare och arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Åkersberga, Stockholm

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare:
Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post: carina.asp@roslagsvatten.se
Vision: Vision, Emil Sjöberg, telefonnummer 08-598 428 79, e-post: emil.sjoberg@roslagsvatten.se

Dela detta jobb

logo
Projektcontroller till Roslagsvatten

PerformIQ