ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektcontroller till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Projektcontroller till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag

Är du en vass projektcontroller som vill jobba affärsnära och bolagsövergripande i Sveriges ledande fastighetsbolag? Betyder det också något för dig att vi i år har blivit utsedda till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag i årets upplaga av GRESB. Då vågar vi nog påstå att vi har ditt nästa drömjobb.

Som medarbetare på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

För dig som vill jobba framåtriktat och affärsnära

Som projektcontroller hos oss kommer du att vara en central person som stöttar projektorganisationen i sin helhet. Kontaktytorna är många. Förutom projektchefer och projektledare arbetar du nära såväl ekonomi och controlling som vår förvaltningsorganisation. Du ingår i ett controllingteam om sju personer och rapporterar till Stina Carlson, Chef koncern- och verksamhetscontrolling men har även ett nära samarbete med Chef för Investeringar och Projekt.

I rollen som projektcontroller ansvarar du för koordinering av rapporteringen kring samt uppföljning och analys av bolagets fastighetsprojekt. Du ansvarar för att sammanställa rapportering av fastighetsprojekt till vd, ledningsgrupp och styrelse. Som projektcontroller har du även en viktig roll i att driva utvecklingen av processer och arbetssätt vad gäller budgetering, projektplanering och uppföljning av fastighetsprojekt.

Ytterligare arbetsuppgifter är,

  • Vara delaktig i boksluts, budget- och prognosprocess.

  • Löpande stötta projektledare och projektchefer i olika frågor rörande projektprocessen.

  • Vara delaktig i vidareutveckling av rutiner kring uppföljning av icke finansiell information och nyckeltal så som återbruk, avfall och klimatpåverkan.

Du utgår från vårt huvudkontor i Sergelhusen, en del av Stockholms mest centrala och spännande stadsutvecklingsprojekt på Sergels Torg. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt. Och tänket är enkelt - trivs en och mår bra blir det lätt och kul att jobba!

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Utveckla och utvecklas med oss

Vi söker dig som är civilekonom, civilingenjör eller liknande. Gärna med inriktning fastighetsekonomi. För att lyckas och trivas i rollen har du gedigen erfarenhet inom ekonomistyrning och stor vana av att jobba med projektcontrolling. Du är digitalt nyfiken och trygg i att leda projekt.

Vi söker dig som tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du är analytisk, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer. Eftersom du kommer ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt!

Välkommen till Vasakronan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se

 

 

Dela detta jobb

Projektcontroller till ett av världens mest hållbara fastighetsbolag

Sharp Recruitment & Consultants