ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Portföljförvaltare till Business Sales Nordic

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Portföljförvaltare till Business Sales Nordic

About the job

Affärsenhet Business Sales Nordic har det fulla ansvaret för försäljning av produkter och tjänster till de nordiska elkunderna inom B2B. Huvudansvaret är att växa genom en långsiktigt lönsam försäljningsverksamhet där vi möter kundernas behov genom att utveckla relevanta erbjudanden och hantera lösningar och servicemodeller. Business Sales Nordic har företagskunder i Norge, Sverige, Danmark och Finland, där Sverige och Finland är huvudmarknaderna.

Your profile

• Akademisk examen eller liknande inom  relevant område

• Erfarenhet, kunskap och god förståelse för riskhantering och finansiell derivathandel.

• Djup och bred kunskap om den nordiska energimarknaden genom tidigare arbetslivserfarenhet.

• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Vi letar efter en affärsmässig, serviceinriktad lagspelare. Du tycker om att arbeta i en högpresterande miljö, är resultatorienterad, strukturerad, analytisk, kundorienterad och har stark social kompetens portföljförvaltare inom Business Sales Nordic är du en nyckelspelare i B2B affären eftersom du har nära dialog med våra kunder och agerar rådgivare och portföljförvaltare av deras elprissäkringar. Du följer och analyserar elmarknaden och andra råvarumarknaden för att kunna ge bästa möjliga råd till kunderna. Du har en expertroll och arbetar i nära samarbete med våra säljare för att bygga långsiktiga kundrelationer samt även delta som expert i nykundsförsäljning.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Solna

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Siri Wentzel, siri.wentzel@vattenfall.com För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com

Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00. Rolf Olsson (Akademikerna), Simon Salomonsson (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna) , Mikael Mukka (SEKO)

Välkommen med din ansökan senast  27 mars 2023. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem. 

Dela detta jobb

Portföljförvaltare till Business Sales Nordic

Vattenfall AB