ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Payroll Specialist till Nordic Capital

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Payroll Specialist till Nordic Capital

Vill du vara en del av ett professionellt team i ett internationellt bolag som växer? Är du en initiativtagande person som trivs i en roll med många kontaktytor både i Sverige och i andra länder? Hos oss får du förmånen att jobba med fantastiska kollegor i fina lokaler mitt i Stockholm City, hos en arbetsgivare med stor omsorg om sin personal. Låter det intressant? Missa då inte chansen att söka den nya tjänsten som Payroll Specialist hos Nordic Capital.

Nordic Capital är en ledande private equity-investerare som skapar värdedriven tillväxt och starka, hållbara företag genom förbättringar i verksamheten. Nordic Capital fokuserar på utvalda regioner och sektorer där bolaget har omfattande expertis, stor erfarenhet och bevisade framgångar. Huvudsektorerna är hälso- och sjukvård, teknik- och betalningslösningar, finansiella tjänster samt industri- och företagstjänster. De huvudsakliga regionerna är Europa men investeringar görs även globalt inom hälso- och sjukvård och teknik- och betalningslösningar. Sedan starten 1989 har Nordic Capital investerat närmare 22 miljarder euro i 130 företag. Investerare i Nordic Capitals fonder är huvudsakligen internationella institutioner som till exempel pensionsfonder. Nordic Capital Advisors har lokala kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien USA och Sydkorea. För mer information om Nordic Capital, besök www.nordiccapital.com.


Om rollen
Vi stärker upp vårt Payroll team och du kommer ha ditt fokus gentemot våra dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien. Vid behov stöttar du din kollega som ansvarar för de svenska lönerna.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden;
• Löpande lönehantering vilket inkluderar försäkringar, förmåner mm
• Back-up till svenska löner, med möjlighet att ta ett eller flera svenska bolag själv
• Beräkning av skatt och sociala avgifter, avstämning av inkomstdeklarationer
• Intyg och rapportering till externa instanser, myndigheter och försäkringsbolag
• Lönecontroller för dotterbolag utomlands med dialog mot externa bokföringsbyråer
• Onboarding/introduktionsmöten av nyanställda
• Hantera A1-intyg och dubbelbeskattning för anställda i alla bolag
• Dialog med interna och externa funktioner såsom t.ex. Legal, Tax, HR m.fl

Vem är du?
Vi söker dig som troligen har en eftergymnasial examen eller KY-utbildning inom ekonomi och/eller Payroll. Du har hunnit skaffa dig goda kunskaper inom Payroll från ett eller flera bolag. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med redovisning och bokföring är det ett stort plus för oss. För att trivas i rollen är du en kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad person som tar ansvar och självständigt driver ditt arbete framåt. Då rollen innebär många kontaktytor är du relationsbyggande och en äkta teamplayer.
Andra kunskaper och förmågor vi letar efter hos dig är:
• Förmåga att tolka avtal och lagar inom lön
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av svenska löner
• Grundläggande kunskap inom bokföring och redovisning
• Gärna tidigare erfarenhet av arbete i Agda
• Tidigare erfarenhet eller kunskap inom Internationell payroll eller skatt är meriterande
• Erfarenhet av SINK, expertskatt och jämkningar är meriterande
• God vana av Excel

Ansökan och övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I den här rekryteringen samarbetar Nordic Capital med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ylva Ottosson på ylva-ottosson@jurek.se alt 0733-914108 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Payroll Specialist till Nordic Capital

Jurek