ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Orderspecialist till Nordic Infucare

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-29

Ansök nu

Orderspecialist till Nordic Infucare

Orderspecialist till Nordic Infucare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en serviceinriktad person på jakt efter ett varierande arbete inom orderhantering och kundservice? Lockas du av att växa i ett kundfokuserat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka tjänsten som orderspecialist hos Nordic Infucare!

I rollen som orderspecialist på Nordic Infucare kommer du ansvara och driva utvecklingen av flera kritiska arbetsuppgifter inom företaget. Du kommer vara en del av teamet som sköter orderhantering, fakturering och kundservice. I perioder med mindre aktivitet kommer du använda din lösningsorienterade sida för att se över och optimera processer för mer effektiva arbetsmetoder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Registrera order i Navision
• Kundservice via telefon och mail
• Sköta fakturering för de nordiska länderna
• Driva lättare förbättringsarbeten och medverka i projekt för orderavdelningens räkning

I rollen kommer du hantera orderläggning både via mail och telefon vilket ställer höga krav på att du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift, på svenska samt engelska.

Personprofil
Tjänsten passar dig med stor ansvarskänsla och som trivs att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter och ibland med flera åtaganden samtidigt. Det är av stor vikt att du som ansöker är kundfokuserad och tycker om att arbeta i team då du och dina kollegor hjälps åt för att lösa dagens uppgifter.

Vi söker dig som har både stor förståelse och tidigare erfarenhet av den ekonomiska delen i orderhanteringen, särskilt fakturering. Vi tror att du har erfarenhet från ekonomistudier eller ekonomirelaterade arbeten, alternativt att du har arbetat med orderläggning eller andra administrativa arbetsuppgifter kopplade till ekonomi. Du som söker är en positiv kollega som vill ge förstklassig kundservice och som kan hålla flera uppgifter igång samtidigt. Du är initiativtagande, har en god prioteringsförmåga och det är viktigt att du har ett lösenorienterat sinne med ögon för förbättringar.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Navision eller annat liknande system då moment i arbetet kräver god systemvana. För att lyckas i rollen som orderspecialist krävs att du har en god kommunikationsförmåga i både skrift och tal, besitter kunskaper inom Office-paketet samt god ekonomisk förståelse.

Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider, med viss möjlighet att arbeta hemifrån efter överenskommelse.
Plats: Stockholm, Alvik.

Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Företagspresentation
Nordic Infucare är en ledande leverantör av behandling av patienter som lider av kroniska sjukdomar i hemmiljö och bedriver verksamhet i hela Norden. Vi levererar innovativ medicinteknisk utrustning som tillhandahåller de mest avancerade behandlingsmetoderna, i syfte att förbättra patienternas livskvalitet. Vi väljer produkter och skapar lösningar som är anpassade till våra patienters behov och de nordiska marknadsnormerna.

Dela detta jobb

logo
Orderspecialist till Nordic Infucare

PerformIQ