ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ Inköpare

Our solutions are a key part of most industries - electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more. Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations.

Join us on our journey for a better tomorrow.

Om tjänsten

Har du funderat på om det är dags för dig att testa dina vingar i en ny roll? Hittar du lösningar som ingen annan tänkt på och har förmågan att se helheten utan att förbise detaljernas viktighet? Dessa egenskaper kan du ha stor nytta av i rollen som operativ inköpare på vår inköpsavdelning – läs mer för att se om det är dig vi söker!

Som operativ inköpare hos oss på Atlas Copco i Tierp är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkerställa materialtillgängligheten för vår montering. Du arbetar med hela orderprocessen vilket innefattar daglig orderläggning, framtagande av långsiktiga leveransplaner, leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning.

I den här rollen har du daglig kontakt med både befintliga och nya leverantörer, vilka du genom ett affärsmässigt förhållningssätt bibehåller och utvecklar goda relationer till. Leveransprecision är en KPI du följs upp på och du arbetar för att uppnå målen genom att analysera, utreda och vidta åtgärder.

Du ingår i ett team med fyra andra inköpare och i din vardag samarbetar du även frekvent med produktionsplanerare, leverantörsutvecklare och strategiska inköpare. Samarbete och god kommunikationsförmåga är av stor vikt i denna tjänst.

Personliga egenskaper

Som person tar du ägandeskap, är lösningsorienterad och drivs av att föra verksamheten framåt. Du ser laget före jaget och sprider ditt engagemang till andra runt omkring dig. Din analytiska förmåga är god och du är inte rädd för att agera på eget initiativ. Du förstår vikten att att leverera rätt information, i rätt tid och till rätt mottagare. Eftersom du har nära kontakt med såväl kollegor som leverantörer är det viktigt att du kan samarbeta med andra och är tydlig och öppen i ditt sätt att kommunicera.

Formell kompetens

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet inom området inköp, logistik och supply chain. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller liknande ERP-system är det meriterande. Ett krav är att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Att vara anställd hos Atlas Copco innebär att du är med i en organisation som jobbar för framtiden. För oss är värdegrund och värderingar inte enbart dokument utan något vi faktiskt arbetar utifrån i vårt dagliga arbete. Vi erbjuder trivsel och balans mellan arbetsliv/privatliv, självbestämmande samt en kultur som främjar respektfulla interaktioner, integritet och etiska beteenden.

Hos Atlas Copco får du chansen att arbeta med ledande teknik på en daglig basis. Du får även kontinuerlig utveckling och lärande anpassat efter dina behov. Dels genom vår utbildningsplattform men även genom utbyte av erfarenheter och kompetenser världen över.

Vill du vara med på vår resa och se just dina tankar och idéer bli till verklighet? Skicka in ansökan redan idag! I den vill vi gärna veta varför just du passar för rollen och vad som lockat dig till att ansöka till tjänsten som operativ inköpare. Sista ansökningsdag är 2023-05-31 och urval sker löpande, så missa inte chansen att söka.  Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefine Hjelte på 076-695 39 97 eller josefine.hjelte@external.atlascopco.com. Välkommen med din ansökan!

Diverse by nature and inclusive by choice
Bright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.

Dela detta jobb

Operativ Inköpare

Atlas Copco Industrial Technique AB