ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyexad ekonom till KONE med start omgående

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Nyexad ekonom till KONE med start omgående

Vi söker nu för KONEs räkning en Assistant Financial Controller på heltid. Har du nyligen tagit examen inom ekonomi, vill utveckla dina kunskaper i praktiken och kan starta omgående? Läs mer nedan och ansök redan idag, då start är omgående!

Om tjänsten

Academic Work söker för KONEs räkning en Assistant Financial Controller på heltid. Start är omgående och uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader med chans till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Assistant Financial Controller är du en nyckelperson inom KONEs fakturaportal och säkerställer inflödet av fakturor samt kvaliteten på fakturaunderlaget. Detta genom att kontakta leverantörer om påminnelsefakturor och fakturaspecifikationer. Du kommer arbeta i ett tätt sammarsvetsat team med teamleader och medverka på veckovisa möten.

Vi söker dig som

  • Har grundläggande kunskaper i ekonomi eller ekonomiadministration, från såväl relevant gymnasieutbildning som förvärvat i arbetslivet
  • Är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:

  • Har kunskaper i Excel och/eller SAP

För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är prestigelös, är van och trivs att arbeta i team samtidigt som du har förmågan att prestera individuellt. Du är noggrann och ordningssam som person och trivs att stundtals arbeta i högt tempo. Vidare är du kommunikativ som person och räds inte av att ta kontakt med såväl interna- som externa parter.

Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 40 h/v
  • Placering: Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare.

 

Dela detta jobb

Nyexad ekonom till KONE med start omgående

Academic Work