ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montico har ett ökat behov hos företag i Finspång med omnejd av att hyra in ekonomer och redovisningsekonomer för både kortare uppdrag till tillsvidareanställningar. Därför söker vi nu dig som har kompetens inom ekonomi och är intresserad av nya möjligheter som just ekonom eller redovisningsekonom. Via denna annons kan du anmäla intresse för att ta dessa uppdrag.

Om tjänsten

Vid många uppdrag anställs du via visstidsanställning eller timanställning hos Montico AB. Arbetet sker hos det företag som anlitat Montico och dig för uppdraget. Det förekommer också rekrytering direkt till kund.

Arbetsbeskrivningen är unik för respektive uppdrag. Blir du aktuell för ett uppdrag så kommer arbetsbeskrivningen presenteras i sin helhet.

Just nu är följande kompetenser extra intressanta:

- Löpande bokslut
- Redovisning

Vi söker dig som

Har utbildning eller god erfarenhet som ekonom eller redovisningsekonom.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Nu söker vi ekonomer!

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Dela detta jobb