ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Motorskadereglerare till Protector försäkring

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Motorskadereglerare till Protector försäkring

Motorskadereglerare till Protector försäkring

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Arbetar du på ett försäkringsbolag med trafikskador eller motorskador och vill ta steget vidare i ett bolag där du får arbeta med stora företagskunder?
Då kan det här vara tjänsten för dig!

Hos oss kommer du att självständigt genomföra trafikskadereglering, utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner och självständigt genomföra hela processen.

Du kommer att ha stort mandat att fatta beslut och få chansen att arbeta effektivitet och proaktivitet för att kunna leverera marknadens tydligaste servicestandard.

Protector jobbar med mäklad försäkring och din kontakt med försäkringsförmedlare i både små och stora skador är en viktig del för att bygga och bibehålla unika relationer med våra förmedlare och partners.

Förutom en stark företagskultur erbjuder vi bland annat kollegor med ansvarsglädje, tillgång till gym och ett fint kontor i Stockholm city.

Personprofil
Vi söker dig som drivs av en stark vilja att lyckas, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av en prestationskultur. Vi tror att du har kunskaper inom trafikskadereglering och ett intresse för att ge försäkringstagare och försäkringsförmedlare bästa möjliga service.

Vi söker dig som:
• Kommunicerar öppet och direkt.
• Bidrar både individuellt och i team.
• Har erfarenhet av motorskadereglering/trafikskadereglering mot privatpersoner eller företag.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider med flex
Plats: Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Protector erbjuder skadeförsäkringar till stora och medelstora företagskunder samt offentlig sektor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien.

Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som grundades 2004. Protector är noterat på Oslobörsen. Vi erbjuder landbaserade försäkringar till företag och offentliga företag och har sedan vi etablerade oss haft en snabb och lönsam tillväxt.

Idag har vi över 420 anställda och kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Manchester och London. Våra produkter distribueras genom utvalda försäkringsförmedlare och affärsmodellen är densamma i alla länder.

Vi etablerade oss i Sverige 2011 och är idag över 130 anställda på kontoret som ligger nära Kungsträdgården.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Motorskadereglerare till Protector försäkring

PerformIQ