ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medarbetare till AFC

Företag Sparbanken Nord
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Medarbetare till AFC

Vi erbjuder en roll som nyckelspelare i att forma Sparbanken Nords långsiktiga arbete med att motverka finansiell brottslighet.

AFC (Anti financial crime) är en ny enhet i Sparbanken Nord som har till uppdrag att stärka bankens förmåga att bekämpa finansiell brottslighet av olika slag. Övergripande ansvarar AFC för att banken bedriver ett effektivt arbete för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism samt skapa förutsättningar för god kvalitet i bl.a. kundkännedomsarbete. I AFC ligger även bankens säkerhetsorganisation. Avdelningen består i dagsläget av fyra AML-specialister och en Säkerhetschef.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att arbeta med kvalitetsutveckling i olika former. Detta gör du exempelvis genom stickprovsgranskning, kvalitetshöjande åtgärder, utbildning samt råd och stöd till organisationen. Vidare arbetar du även med viss kundkännedomsuppföljning samt med andra centrala aktiviteter inom intern styrning och kontroll. Tillsammans med övriga i gruppen är du även en del i arbetet med att ta fram och implementera rutiner inom AFCs område.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för att bidra till bankens arbete med att bekämpa finansiell brottslighet. För att trivas i arbetet bör du ha god analytisk förmåga samt förståelse för hur bankens produkter och tjänster kan utnyttjas i penningtvättssammanhang. Du är handlingskraftig, strukturerad och kan arbeta självständigt. Då gruppens framgång bygger på ett nära samarbete ska du också vara en riktig lagspelare. Arbetet innebär mycket dialog med medarbetare på kontor och det är viktigt att du är en god kommunikatör i tal och skrift.  

För att lyckas i rollen behöver du ha relevant akademisk bakgrund eller motsvarande kompetens och vi ser med fördel att du har några års erfarenhet av arbete med kundaffären.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så fort som möjligt. Rollen är underställd Chef AFC med placeringsort Piteå.

Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Medarbetare till AFC

Sparbanken Nord