ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Marknadsområdeschef ekonomi, Södermanland/Västmanland

Företag LUDVIG & CO
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Marknadsområdeschef ekonomi, Södermanland/Västmanland

Vi är inne i en förändringsresa där målet är att  fortsätta vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi söker nu en chef till marknadsområde Södermanland/Västmanland som vill vara med och forma vår framtid. Kom och väx med oss på Ludvig & Co!

Rollen som Marknadsområdeschef
Du leder marknadsområdets sex Affärschefer och agerar förebild ur ett ledarskapsperspektiv genom ett närvarande och proaktivt ledarskap som bidrar till utveckling av andra ledare, affären och Ludvig & Co.

Du har det övergripande ansvaret för marknadsområdets tillväxt, resultat, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Rollen innebär att ta ett strategiskt grepp kring leverans till kund och lönsamheten i hela området. För att säkerställa tillväxt ingår också förvärvsarbete och marknadsbearbetning i form av nätverk, mässor, kundevenemang m.m.

Marknadsområdet består av våra medarbetare inom ekonomi på orterna: Gnesta, Västerås, Sala, Katrineholm, Strängnäs, Eskilstuna och Nyköping. Du har personalansvar för marknadsområdets Affärschefer och rapporterar till biträdande Affärsområdeschef Linn Waering.

Din placeringsort är flexibel, utifrån marknadsområdets orter. Vi tror på ett närvarande ledarskap och ser att du reser mellan de olika orterna.

Utvecklas som ledare på Ludvig & Co
Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du har en historik av framgångsrikt ledarskap med starka ledarindex och uppnådda resultat i roll med resultat- och budgetansvar. Erfarenheter inom förändringsledning och försäljning är meriterande. Vi tror att du har fördel av en bakgrund inom ekonomi eller motsvarande. Men det är inget krav för rollen, det viktigaste är att du är en skicklig ledare.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Ditt ledarskap karaktäriseras av beslutsamhet där du prioriterar och agerar samt ger ansvar, förtroende och stöd. Du skapar engagemang hos andra med din närvarande ledarstil och förmåga att kommunicera på ett inspirerande sätt kring målbilder. Du vill fortsätta utvecklas i den ledande rollen och utmanar både dig själv och andra för att bidra till vår gemensamma utveckling.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt.

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

 

Dela detta jobb

Logo
Marknadsområdeschef ekonomi, Södermanland/Västmanland

LUDVIG & CO