ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

LÖNESPECIALIST & HR ADMINISTRATÖR

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

LÖNESPECIALIST & HR ADMINISTRATÖR

Vill du utmanas i en verksamhet med högt tempo och där du har stora möjligheter till utveckling och att påverka ditt dagliga arbete? Vi söker nu en lönespecialist med ansvar för att koordinera vår löneprocess samt att stötta HR Manager i sitt arbete.

Utmaningen:

Lön, vilket innebär att du:

  • Ansvarar för att rätt lön betalas i rätt tid samt upprätthåller kunskap och säkerställer att vi efterlever all lagstiftning relaterat till löner och förmåner

  • Hanterar rapportering och avstämning internt mot ”Finance” samt mot Skattemyndigheten, Fora, Collectum, Kronofogdemyndigheten, SCB och andra myndigheter

  • Är första linjens stöd till chefer, arbetsledare och medarbetare relaterat löne- och HR-frågor.

  HR, vilket innebär att du:

  • Uppdaterar våra system och administrerar anställningsavtal, intyg etc. samt är delaktig i att förbättra och utveckla processer och rutiner, inkluderat en ökad grad av digitalisering

  • Är delaktig i våra rekryteringar och tar stort administrativt ansvar för ”Relocation” och ”Onboarding”.

Vem letar vi efter?

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är trygg inom lön samtidigt som du är passionerad och vill utvecklas inom HR. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ”Lön” och några års erfarenhet från arbete med lön och HR administration. Du är skicklig i Microsoft Excel och andra Microsoft Office program samt kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi arbetar i VISMA Lön och CASA Win som vi naturligtvis önskar att du har erfarenhet av.

Personliga egenskaper:

Vi söker en lagspelare med stort självledarskap, förmåga att ta initiativ och som är utvecklingsinriktad. Du är strukturerad och organiserad med goda administrativa förmågor, samtidigt som du är pragmatisk och har en känsla för helheten. Integritet är en självklarhet för dig och du kommunicerar lätt med andra och är bra på att skapa relationer.

Vi erbjuder:

På Oresund DryDocks kommer du snabbt att vara en del av teamet. Vi är ett sammansvetsat gäng där miljön kännetecknas av en familjär och god atmosfär med både humor och stort engagemang. Vi delar kunskap med varandra och ser det som naturligt att använda varandra som bollplank. Samtidigt kommer Du i Din roll också ha nära kontakt med andra verksamheter och har möjlighet att påverka både produkten, processen och metoderna.

Frågor:

Har du några frågor eller funderingar kontaktar du Thomas Arvebratt, HR Manager, på tar@oddab.eu. Oresund DryDocks AB hittar du på www.oddab.eu.

Vänta inte med att söka detta spännande och utvecklande arbete! 

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är 2023-05-01. Vi tar endast emot ansökningar genom detta rekryteringsverktyg med anledning av GDPR. Vi undanber oss också vänligen men bestämt tjänster från rekryterings- och bemanningsföretag eller andra tjänster!

Core Values

Vi är på en spännande resa mot framtiden i en bransch som står inför stora utmaningar. Våra kärnvärden säkerställer att vi är redo att möta dessa. De fungerar som ett ramverk för hur vi vill arbeta tillsammans och i relation till våra kunder, partners, medarbetare och resten av världen. Värderingarna är något vi lutar oss mot när vi fattar beslut och återspeglas i det beteende vi visar i vårt vardagliga arbete.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
LÖNESPECIALIST & HR ADMINISTRATÖR

Workspace Recruit