ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lönekonsult sökes till Keeper!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Lönekonsult sökes till Keeper!

Nu letar vi efter en engagerad och serviceinriktad lönekonsult, som vill vara med på Keepers fortsatta tillväxtresa. Här blir du en del av ett entreprenöriellt bolag, med en företagskultur som präglas av öppenhet, engagemang och där man helt enkelt har roligt tillsammans. Trivs du i en roll som innebär service och rådgivning, där du också ges möjlighet att vara med och bidra till att utveckla lönefunktionen ytterligare?

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönekonsult kommer du framför allt arbeta med mindre- till medelstora kunder, inom en bredd av branscher – inom tjänstemannasektorn. För dina kunders räkning kommer du driva och ansvara för hela löneprocessen, inklusive för- och efterarbete, likväl som att ge dem professionell rådgivning.

Här blir du en del av ett team om fem lönekonsulter, som jobbar tätt tillsammans. Keeper arbetar utifrån en teambaserad modell och är i framkant vad gäller digitala arbetssätt. Genom kontinuerlig dokumentation och uppföljning arbetar hela teamet tillsammans för att säkerställa en kvalitativ leverans gentemot kund.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst två års erfarenhet av att arbeta inom löneområdet, där du känner dig trygg i löneflödets alla delar. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på byrå, även om detta inte är ett krav. Har du erfarenhet av lönesystemet Visma Lön 600, är det ett stort plus.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är serviceinriktad, pedagogisk och som vill vara med och bidra till en redan stark teamkänsla. Du är noggrann, strukturerad och leveranssäker och trivs i kontakten med kund. Andra beskriver dig som engagerad och utvecklingsorienterad och du tycker det känns spännande att få vara med på en tillväxtresa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Låter detta som din nästa möjlighet? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt! I denna rekryteringsprocess samarbetar Keeper med Jurek HR och vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email.

Om KEEPER

Keeper har kontor centralt beläget i Stockholm och erbjuder företagsutvecklande rådgivning, redovisning och lön för medelstora bolag och är helt digitala.

Med en affärsmodell där fokus ligger på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser har Keeper fått fina nomineringar från SRF, FAR som årets framtidsbyrå och Visma Medarbetarnas pris och även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer samt vunnit Qbis Awards för årets framträdande byrå.

Keepers mission är att hjälpa företag att bli framgångsrika i sitt företagande!

Dela detta jobb

Logo
Lönekonsult sökes till Keeper!

Jurek